Manchester United uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Manchester United voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door kledingsponsor adidas en de Engelse topclub! In dit nieuwe shirt speelt de club van manager José Mourinho de Premier League, FA Cup en Europese uitwedstrijden gedurende komend seizoen buitenshuis. Het nieuwe shirt van ''The Mancunians'' is opnieuw gebaseerd op een iconisch shirt uit de historie van de club. Check hieronder alle details over het nieuwe shirt van United, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Rashford en nog meer sterspelers.

Direct enthousiast over het nieuwe uitshirt van United? Scoor het exclusief voor volwassenen en kinderen in via DEZE PAGINA



Zwart Manchester United uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Manchester United is overwegend graniet grijs/zwart met een all-over print over het shirt. Deze print wordt gekenmerkt door de geometrische vormen en is geïnspireerd door de print op de uitshirts van de club in de periode 1990-1992. Destijds was Umbro nog kledingsponsor van de club. Hoogtepunt in deze periode was het winnen van de Europa Cup II, de Europa Cup voor bekerwinnaars. In de finale in de Kuip in Rotterdam werd onder leiding van manager Alex Ferguson Barcelona met 2-1 verslagen door twee doelpunten van Hughes. Andere sterren van dit elftal waren Irwin, Blackmore, Webb, Ince en Bruce. Het uitshirt van 1990-1992 was overigens blauw met witte accenten.

In tegenstelling tot het uitshirt van 25 jaar geleden, heeft het uitshirt van 2017-2018 een ronde hals. De drie strepen van adidas staan in het wit op de zijkanten van het shirt. Adidas staat ook tijdens het seizoen 2017-2018 met het logo op de rechter borst. De club en de Duitse kledingsponsor tekenden in 2015 een contract tot in ieder geval 2025. Chevrolet prijkt met haar logo ook tijdens 2017-2018 als shirtsponsor op het midden van het shirt. De club en de autofabrikant tekenden in 2014 een contract tot in ieder geval 2021. Het logo van United staat op de linker borst. Het tenue van United wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten drie witte strepen van adidas. De kousen zijn volledig zwart en bevatten de iconische duivel uit het clublogo van ''The Mancunians.'' De laatste keer dat Manchester United een overwegend zwart uitshirt had was tijdens het seizoen 2003-2004, toen Nike nog kledingsponsor was. In 1998 had de club een zwart/groen uitshirt van Umbro. 

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Manchester United tenues uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe uitshirt en tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Ibrahimovic, Blind, Pogba, Martial, Rooney, Mkhitaryan, Rashford en nog meer talenten! Check ook het nieuwe Manchester United keepersshirt voor 2017-2018. 

Manchester United voetbalshirt kopen

Het nieuwe, zwarte uitshirt van Manchester United kan je vanaf nu kopen in de onderstaande SHOPS. De prijs van het shirt is ongeveer € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze online winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. Dit is de printing (van de namen en nummers) die de club ook op de achterkant van de shirts draagt tijdens de wedstrijden in de competitie. Wil je andere United producten kopen of producten van afgelopen seizoen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de shirts in de officiële Manchester United Adidas shop

of de Manchester SHOP