Manchester United thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het Manchester United thuisshirt 2024-2025 is vandaag uitgelekt! Of dit ook echt het nieuwe voetbalshirt van de Engelse club wordt, weten we pas in juli. Dan wordt het voetbalshirt namelijk officieel gepresenteerd door de club en adidas. De late lancering van het tenue heeft alles te maken met de nieuwe hoofdsponsor. Vanaf het seizoen 2024-2025 vervangt Snapdragon Teamviewer als hoofdsponsor. Deze deal gaat pas vanaf 1 juli in, waardoor de nieuwe Manchester United shirts pas na deze datum officieel gelanceerd worden.Het Manchester United thuisshirt 2024-2025 heeft waarschijnlijk meerdere tinten rood. De bovenkant van het voetbalshirt heeft een lichter tint rood dan de onderkant. Deze tinten lopen middels een gradiënt effect in elkaar over. Het voetbalshirt heeft verder de kenmerken van het adidas TIRO24 template. Dit betekent dat ter hoogte van de oksels en op de zijkanten van het shirt zich golven bevinden. Ook de golven hebben een andere tint rood. Het thuisshirt is uitgerust met een ronde hals met aan de zijkanten en achterkant een witte rand met daarin een subtiele rode lijn. De adidas trademark strepen staan op de schouders en zijn wit. Hetzelfde geldt voor de sponsorlogo’s op het tenue. De rechterborst bevat het adidas logo, op het midden van het shirt staat de nieuwe hoofdsponsor Snapdragon en de linkermouw bevat het logo van sponsor DXC Technology. Het Manchester City thuistenue 2024-2025 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode golf, welke doorloopt vanaf het voetbalshirt. De sokken van het thuistenue zijn rood met witte accenten.

Nogmaals, of dit ook echt het nieuwe shirt wordt van ‘’The Mancunians’’ weten we pas in juli. Tot die tijd speelt de club de thuiswedstrijden op Old Trafford in het Manchester United thuisshirt 2023-2024.

Het adidas Manchester City thuisshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de replica shirts € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen is het voetbalshirt € 74,95. In deze winkels kun je de shirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check ook de tenues van afgelopen seizoen in deze winkels!

Manchester United thuisshirt 2024-2025 uitgelekt