10 mei 2017

Manchester United keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe keepersshirt van Manchester United is vandaag gelanceerd door adidas en de club van trainer José Mourinho. Dit nieuwe shirt dragen keepers als de Gea, Romero, Pereira en O'Hara tijdens de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe keepersshirt lijkt qua kleur verdacht veel op het shirt van afgelopen seizoen, maar is gebaseerd op een ander template van adidas. Check hieronder de details van het flitsende nieuwe keepersshirt van United!

Fel groen Manchester United keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe keepersshirt van United is licht groen of gel groen en is gebaseerd op het nieuwe adidas REVIGO 17 template. Alle adidas keepersshirts voor 2017-2018 zijn namelijk geïnspireerd door dit nieuwe template van adidas. Dit betekent dat het nieuwe shirt van de Gea en Romero een witte v-hals bevat en de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen lopen en wit zijn. Verder kent het shirt weinig opvallende kenmerken. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas en de linker borst is uitgerust met het logo van Manchester United. Adidas verzorgt sinds 2015-2016 de tenues van ''The Mancunians'' en dus ook de keeperstenues. Hoofdsponsor Chevrolet versiert het midden van het nieuwe keepersshirt. Ook het keepersbroekje en de kousen bevatten dezelfde kleur als het keepersshirt. Deze zijn beide overwegend licht groen en uitgerust met witte details. Zo zijn de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het broekje wit en dit geldt ook voor de drie strepen op de kousen. Het keepersbroekje bevat daarnaast de logo's van United en adidas op de pijpen en de kousen zijn uitgerust met de iconische duivel uit het clublogo van Manchester.

Zoals alle keeperskleding van adidas zijn de nieuwe United keeperstenues uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Vandaag lacneerde Manchester United ook het nieuwe uitshirt voor 2017-2018. 

Manchester United keepersshirt kopen

Het nieuwe keepersshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 99,95 en voor kinderen € 74,95. In deze online winkels kan je het nieuwe keepersshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete keeper! Hierbij wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. Deze printing dragen de keepers ook tijdens de wedstrijden in de competitie. Wil je andere United producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering

Scoor het nieuwe keepersshirt in deze SHOP!

of deze online winkel