8 maart 2017

adidas REVIGO 17 keepersshirt 2017-2018

We kunnen alvast iets zeggen over de adidas keepersshirts voor 2017-2018. Het Duitse sportmerk heeft deze week namelijk het template gelanceerd voor de teamwear collectie voor 2017-2018. Dit betekent ook dat de eerste details van de adidas voetbalshirts en keepersshirt van 2017-2018 bekend worden. Onderdeel van de nieuwe adidas teamwear collectie zijn ook de ADIDAS REVIGO 17 keepersshirts, welke de basis zullen vormen voor keepersshirts van clubs als Ajax, Feyenoord, Bayern München, Juventus, AC Milan, Manchester United, Real Madrid, Valencia, Olympique Marseille en Lyon. Check hieronder alle informatie over het nieuwe template!

Het adidas REVIGO 17 template voor het keepersshirt van 2017-2018 heeft een vrij simpele stijl. Het shirt is in verschillende kleurencombinaties beschikbaar zoals zwart/wit, wit/zwart, rood/wit en nog meer denkbare combinaties. Verder bevatten de adidas REVIGO 17 keepersshirts een brede v-hals en zijn de drie strepen van adidas te vinden op de schouders en mouwen. Deze strepen lopen tot iets over de schouders. Op de rechter borst van de nieuwe keepersshirts voor komend seizoen prijkt het logo van adidas. De tenues zullen in ieder geval gecompleteerd worden door broekjes in dezelfde kleur en adidas stripes aan de zijkanten van het short. De kousen zullen ook weer eenzelfde kleurencombinatie hebben. De nieuwe keeperstenues voor 2017-2018 zullen hoe dan ook uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren.

Dit template zal waarschijnlijk de basis vormen van de keepersshirts van adidas voor komend seizoen. Zodra één van de keepersshirts van bovengenoemde clubs wordt gelanceerd hebben we weer nieuws! De adidas REVIGO 17 keepersshirts kan je vanaf nu al kopen in de onderstaande online SHOP, evenals andere teamwear van adidas! Directe levering en gratis verzending!

Scoor de nieuwe adidas teamkleding en trainingskleding in deze SHOP!

Heb je een mening over dit nieuwe adidas template? Deel het gerust hieronder.