29 april 2021

Adidas Condivo 21 GK keepersshirts gelanceerd!

Op keepersdag in Brazilië (Dia do Goleiro – 26 april) heeft adidas de nieuwe keepersshirts van vier Braziliaanse topclubs gelanceerd, namelijk die van Cruzeiro, Internacional, Flamengo en Sao Paulo. Dit zijn de eerste keepersshirts met het nieuwe adidas template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk namelijk ook voor de keepersshirts van de Europese clubs waarvan het kledingsponsor is: Ajax, Feyenoord, Juventus, Bayern München, Real Madrid, Manchester United en Arsenal. Dit template wordt het adidas Condivo GK 21 template genoemd.

 

Adidas Condivo 21 GK template

De keepersshirts van het adidas Condivo GK 21 template zijn opnieuw beschikbaar in verschillende kleuren, maar bevatten dezelfde all-over print. Deze print is geïnspireerd door lucht dat in beweging is. De print bestaat dan ook uit dunne, golvende lijntjes, die dwars door elkaar heenlopen. De print bevindt zich zowel op de body van het voetbalshirt als op de mouwen. De lijntjes samen vormen een opvallend reliëf. Een ander kenmerk van het template is de V-hals. De V-hals heeft zelfde kleur als de print op het keepersshirt. Daarnaast bevatten de adidas Condivo GK 21 keeperstenues een contrasterende opstaande kraag. Daarnaast zijn de keeperstenues aan de zijkanten uitgerust met een breed vlak in een contrasterende kleur van het overige gedeelte. Ook een deel van de mouwen hebben deze kleur. De adidas strepen staan op de schouders en lopen maar een klein gedeelte over de mouwen. Op de rechterborst van de keepersshirts prijkt het adidas logo en op de andere borst wordt de badge van de club aangebracht. Op het midden van het keeperstenue is er uiteraard ook plaats voor een sponsor.

De keeperstenues worden gecompleteerd door een keepersbroekje met dezelfde all-over print als het keepersshirt en bevatten aan de zijkanten een contrasterend vlak. Op de broekjes staan geen adidas strepen. De keeperstenues bestaan voor 100% uit gerecycled polyester. De tenues zijn namelijk onderdeel van het adidas X Parley programma. Dit betekent dat de de tenues zijn gemaakt van gerecycled afval, dat onderschep is van stranden en kustgemeenschappen voordat het de kust bereikt heeft. In de stof heeft adidas ook weer de AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder een aantal keepersshirts, die gebaseerd zijn op het nieuwe Condivo GK 21 template. De keepersshirts van de verschillende clubs die adidas als kledingsponsor hebben, krijgen ook dit template, maar dan in een andere kleurencombinatie en met andere logo's.

adidas Condivo 21 keepersshirt bestellen

De adidas Condivo lijn bevat nog meer dan alleen keepersshirts. De Condivo lijn is namelijk de officiële trainingslijn van adidas, welke naast een keepersshirt, ook voetbalshirts, training tenues en trainingspakken bevat. Deze zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar en de goedkoopste items bestel je al vanaf € 25,- in de onderstaande webshop! 

Bestel de adidas Condivo lijn in deze adidas SHOP! 

Adidas Condivo 21 GK keepersshirt

Adidas Condivo 21 GK template