De vijf leukste voetbalcadeaus voor mannen!

Vaderdag, Sinterklaas, Kerst of een verjaardag; het zijn vaak van die dagen dat je op het laatste moment op zoek moet naar een cadeau en als dat een cadeau voor je vader, partner of vriend betreft, mag het best wat leuks zijn. Uiteraard zijn er tal van leuke ideeën, wij houden ons in dit artikel bij onze leest en geven je wat tips voor leuke en originele cadeaus voor mannen die van voetbal houden en gelukkig zijn dat er nog wel wat!

  1. Giftbox voor mannen!

Als je een leuk bedrag te besteden hebt en iemand wilt overladen met cadeaus, dan hoef je na deze tip niet meer verder te lezen. Met de ''Ultimate Giftbox for Men'' kan je degene aan wie je dit geeft, wel even vooruit. Deze giftbox is momenteel afgeprijsd van € 200,- naar € 49,95 en bevat maar liefst elf gave cadeaus, die leuk zijn om te krijgen. De helft van deze cadeaus heeft ook nog eens een link met voetbal. De box bevat onder andere de biografie van Sneijder en het high-end voetbalblad Life After Football. Dit is niet de enige leeswaar in het box. De giftbox bevat ook nog een mooi fotoboek van Argentinië, het thuisland van twee van de beste voetballers allertijden: Diego Maradona & Lionel Messi. De echte liefhebber is natuurlijk ook bekend met het magazine GRINTA!, maar voor de onwetenden onder ons: ook dit is een inspirerend blad over sport en met name over wielrennen! In een voetbal giftbox mag een product van Cruyff natuurlijk niet ontbreken. Helaas (of niet) zitten we momenteel nog even aan de mondkapjes vast, de box bevat dan ook een mondkapje me daarop het Cruyff Maestro logo, waarin zijn iconische nummer 14 is verwerkt. Een ander echt voetbal cadeau is de gratis cadeaubon van Subside Sports. Bij de online voetbalspecialist kun je met deze bon je voetbalshirt (en naar het schijnt ook een t-shirt of hoodie) laten personaliseren met een eigen naam en nummer of een logo. En dit is nog maar de helft van de cadeaus in de giftbox voor mannen. De doos bevat namelijk ook nog een heerlijk verwenpakket van Douglas en een aantal leuke andere gadgets, zoals een zaklamp, een oplader en een leren portemonnee van Burkely. Last but not least is er een mysterie cadeau toegevoegd aan deze tijdloze cadeaubox voor mannen. Voor € 49,95 ben je snel klaar. Bestel deze box direct in deze SHOP!

Sportus.nl Giftbox voor mannen

  1. Casual voetbalsokken

Sokken, het klinkt wat afgezaagd en absoluut niet creatief. Zeker wanneer je ieder jaar weer aan komt zetten met sokken. Echter niet wanneer deze sokken er creatief uitzien. We hebben het overigens niet over echte voetbalkousen (die gedragen worden tijden trainingen of een wedstrijd), maar echte casual sokken met een voetbalprint. COPA Football is één van de merken die meer dan 30 verschillende casual voetbalsokken in het assortiment heeft. Iedere voetbalfan heeft natuurlijk een zwak voor Maradona. De collectie van COPA Football bevatten een aantal sokken die het verhaal van ''Pluisje'' vertellen. Zo speelde de Argentijn in twee periodes bij Boca Juniors en maakte hij vooral furore bij SSC Napoli, waar hij twee keer kampioen werd en de UEFA Cup won. Met het Argentijnse elftal werd Maradona in 1986 ook nog eens wereldkampioen. De COPA collectie bevat kousen met gave prints van deze clubs en zijn rugnummer: 10! Hiermee hebben we direct een mooi bruggetje naar de andere voetbalsokken uit het COPA assortiment. De collectie bevat ook nog een lijn met sokken, geheel in stijl van de kleuren van de voetbalshirts van verschillende landen, inclusief een iconisch rugnummer, zoals sokken van Italië met nummer 21 (Pirlo), Frankrijk sokken met nummer 10 (Platini), Duitsland sokken met nummer 10 (Lothar Mattheus), Engeland sokken met nummer 7 (Beckham), België sokken met nummer 7 (De Bruyne) en natuurlijk ook Nederlands Elftal sokken met nummer 12 (Van Basten). Dit zijn echter niet de enige Nederlands Elftal sokken! Er is namelijk ook een box met vier verschillende Nederlands Elftal sokken beschikbaar. Deze box bevat een viertal sokken met een print van vier historische momenten in de historie van Oranje; het vieren van een benutte strafschop van Huntelaar, het juichen van Sneijder na zijn kopgoal tegen Brazilië, Van Persie als flying Dutchtman en natuurlijk Dennis Bergkamp na het scoren van zijn legendarische doelpunt tegen Argentinië. Deze sokken zijn ook los beschikbaar, evenals meer dan 40 andere sokken. Er zijn ook boxsets van AS Roma, Benfica, FC Barcelona, Panini en andere legendarische momenten beschikbaar. De box met vier sokken hebben een prijs van € 39,95 en alle losse sokken zijn voor slechts € 9,95 beschikbaar. Deze (creatieve;)) sokken bestel je exclusief in deze webshop!

  1. Voetbalboxershorts

Als we aandacht geven aan sokken, dan mogen we boxershorts niet onbesproken laten. Grote kans dat je voor de verjaardag van je vader, partner of vriend snel even naar de winkel bent gegaan om een boxershort pack van een bekend merk te kopen! Misschien dat je het al gemerkt hebt, wij zijn meer fan van de romantische merken. Zeker als deze ook nog eens wat met voetbal te maken hebben. Één van die merken is FCLOCO! We kunnen ons niet voorstellen dat je door de naam het merk niet direct gepakt bent. Zo niet, dan ben je dat wel door de designs van de boxershorts. Alle boxershorts van dit merk hebben namelijk een vette print die gerelateerd is aan voetbal. FCLOCO trekt eigenlijk de lijn van COPA door, maar dan op een boxershort. Iedere boxershort heeft een wervelende titel, zoals de Cristo Portuguesa, Toro Granata, Danish Dynamite, Bronca, Azzurri 94, Vatreni of de Los Charruas! We kunnen beloven dat de prints en de pasvorm van de boxershorts net zo wervelend zijn als de namen van de underwear. Iedere boxershort is € 19,95 en sommige zijn zelfs al afgeprijsd. Deze boxershorts bestel je exclusief via deze link!

FCLOCO Boxershorts

  1. FC Kluif accessoires

FC Kluif, op het eerste gezicht lijkt het niet veel met voetbal te maken. Toch heeft het vrij nieuwe voetbalmerk een leuk en vooral creatief assortiment. Ook FCKluif is weer zo'n romantisch merk van Nederlandse bodem met verschillende echte voetbalproducten. De creatieve spat van het merk af! In het kader hiervan mogen we het zogenaamde ''Shirtje Ruilen'' vest niet onbesproken laten. Dit vest bevat op de borst een badge die met klittenband aan het vest vast is gemaakt en je je kunt wisselen met vier verschillende andere badges, die met het vest meegeleverd worden. Tot zover het kledingassortiment van FC Kluif, we willen het namelijk vooral over leuke accessoires voor mannen hebben. Het merk uit Deventer heeft namelijk een exclusieve samenwerking met Fatboy, de specialist in designartikelen voor in-en buitenshuis. Met Fatboy heeft FCKluif een aantal gave lampenkappen ontwikkeld. Nu horen we je al denken... Wat moet een man met een lampenkap of een lamp? De lampen van FCKluif bevatten gave prints van de meesters van weleer, zoals een print van Rinus Michels, Abe Lenstra, Maradona of een andere legend en we kunnen ons voorstellen dat mannen soms liever naast deze helden wakker willen worden dan naast hun eigen partner ;). Deze prints zijn door het merk ook doorgetrokken naar andere accessoires zoals een mok of een gave poster. Bovendien heeft FCKluif, net als COPA Football, een aantal leuke casual sokken met een voetbalprint. Alle accessoires kun je in een prijsrange van € 14,95 tot € 49,95 bestellen in deze winkel!

 5. Een retro voetbalshirt met naam en nummer

Een ander uniek en vooral origineel voetbalcadeau voor mannen is een retro voetbalshirt van de favoriete club van je man, vader, partner of vriend! Ieder jaar brengen clubs een nieuw voetbalshirt uit, maar wat is er nu leuker dan een tijdloos voetbalshirt te hebben. Vroeger (vooral in de jaren '60, '70 en '80) droegen clubs weleens tien jaar hetzelfde voetbalshirt. Inmiddels zijn er merken (zoals COPA en TOFFS) die deze shirts opnieuw uitgebracht hebben! Inmiddels hebben deze merken meer dan 300 verschillende retro voetbalshirts op voorraad, welke je ook nog kunt laten personaliseren met de naam en het (vroegere) rugnummer van de man in kwestie. De bedrukking die door deze webshops gekozen wordt, betreft een unieke retro bedrukking, welke dezelfde stijl heeft als de teams vroeger op de tenues hadden. Verschillende retro tenues bestel je in deze webshop en deze winkel al vanaf € 49,95!