5 november 2021

Adidas Condivo 22 Goalkeeper template gelanceerd

Het eerste adidas template voor het seizoen 2022-2023 is bekend! Afgelopen week lanceerden de voetbalbond van Algerije en kledingsponsor adidas het nieuwste Algerije keepersshirt. Dit keeperstenue heeft het adidas Condivo Goalkeeper 22 template, welke door het Duitse sportmerk ook gebruikt gaat worden voor alle keeperstenues van profclubs en andere landen in het seizoen 2022-2023. Ook de Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Juventus, Manchester United, Arsenal en Bayern München keepersshirts 2022-2023 krijgen namelijk dit template. Tijdens het WK in Qatar dragen bovendien de keepers van Duitsland, België, Spanje en Argentinië een keeperstenue dat gebaseerd is op het adidas Condivo Goalkeeper 22 template.

Het nieuwe adidas Condivo 22 Goalkeeper template heeft dit seizoen wat weg van gebroken scherven of mozaïekstenen. De keeperstenues bevatten namelijk een all-over print van verschillende geometrische vormen, waarin weer dunne lijnen zijn verwerkt. Dit design is (waarschijnlijk) geïnspireerd door de keeperstenues van de Een ander kenmerk van dit template is dat de keeperstenues een combinatie van een V-hals en opstaande kraag bevatten. De adidas strepen staan op de schouders en deel van de mouwen van dit keeperstenue en verder bevatten de adidas Condivo 22 keeperstenues een brede band aan de zijkanten, waarin een diagonale lijn is verwerkt. De keeperstenues zijn in ieder geval weer in verschillende kleuren beschikbaar: zwart, oranje, blauw, turquoise, geel, roze en oranje. Op de rechterborst van deze keeperstenues staat het logo van adidas en op de linkerborst is er plaats voor de badge van de club of de nationale voetbalbond. Wat opvallend is, is dat ook de keepersbroekjes dezelfde all-over print bevatten als de keeperstenues.

De adidas GK Condivo 22 voetbalshirts bevatten ook komend seizoen weer de nieuwste performance technologieën. De tenues zijn weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze techniek is in de stof (polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer foto's van het Algerije keepersshirt 2022-2023, welke het eerste tenue is het met nieuwe GK template van adidas. Zodra er meer keeperstenues met dit template worden gelanceerd, hebben we weer nieuws! Ben je op zoek naar een nieuw voetbalshirt? Check het altijd in deze fanshop! 

Algerije keeperstenue 2021-2022

 

Adidas Condivo GK 22 template