25 november 2021

Black Friday bij adidas | Kortingen tot 50% op voetbalproducten

Ook adidas heeft dit jaar een grote BLACK FRIDAY SALE. Maar liefst 8.000 producten heeft het Duitse sportmerk tot wel 50% afgeprijsd en daar zitten zo'n 1.000 voetbalgerelateerde producten tussen. In dit artikel zetten we de meest aantrekkelijke deals op een rijtje! De Black Friday SALE bij adidas loopt van 25 november tot 30 november. Een aantal producten zullen na deze periode ook afgeprijsd blijven.

Tot 50% korting op voetbalshirts van landen!

Adidas is de kledingsponsor van verschillende nationale elftallen. Het merk verzorgt onder andere de tenues van Spanje, Duitsland, België, Schotland, Wales, Zweden, Hongarije, Argentinië, Mexico en Colombia. De tenues van deze landen zijn allemaal tot 50% afgeprijsd. Dit varieert van een kortingspercentage van 25% tot 50%. De tenues betreffen de voetbalshirts waarin deze landen nog tot en met de zomer van 2022 in spelen. Pas in augustus/september lanceert adidas de WK 2022 voetbalshirts van deze landen, die gedragen worden tijdens het wereldkampioenschap in Qatar volgend jaar november. De tenues van landenteams die nu afgeprijsd zijn, werden ook al gedragen tijdens het EK en de Copa America afgelopen zomer en in de kwalificatiereeks naar het WK. In de officiële adidas webshop kun je deze tenues bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt dezelfde bedrukking gebruikt als deze landen op het tenue dragen. De prijs van het bedrukken van een eigen naam en nummer of één van de spelers is nu ook slechts € 10,- extra. De goedkoopste officiële voetbalshirts bestel je tijdens de adidas BLACK Friday SALE al voor € 35,- in deze SHOP!

Tot 50% korting op voetbalshirts clubs

Adidas is ook de kledingsponsor van verschillende topclubs, zoals Ajax, Feyenoord, Bayern München, Real Madrid, Arsenal, Manchester United, Juventus, Benfica en Olympique Lyon. Met de grote meerderheid van deze club heeft adidas nog langjarige contracten. Ook de voetbalshirts en trainingskleding van deze voetbalclubs zijn nu sterk afgeprijsd. Helaas betreffen dit wel vooral de voetbalshirts van vorig seizoen (2020-2021) of zelfs eerdere seizoenen. Desalniettemin zijn er van de grote clubs wel meer dan 50 producten (per club) sterk in prijs verlaagd. Dit betreffen niet alleen de voetbalshirts en tenues, maar ook de trainingskleding of casual items, zowel voor jong als voor oud. Ook de voetbalshirts van de clubs kunnen bedrukt worden voor slechts € 10,- extra. Ook hiervoor gebruikt adidas de officiële en originele bedrukkingen die de spelers op de achterkant van het tenue dragen. Check het in de adidas SHOP! 

50% korting op mondkapjes

De mondkapjes zijn momenteel niet meer weg te denken uit de samenleving. Adidas heeft voor iedere club waarvan het kledingsponsor is een mondkapje gelanceerd, speciaal voor de echte fans! Nu kun je je trots op jouw club niet alleen meer uiten met een voetbalshirt of trainingspak, maar ook met een mondkapje. De mondkapjes van Juventus, Arsenal, Real Madrid, Manchester United en Bayern München zijn met 50% afgeprijsd en bestel je voor slechts € 10,-. Dit betreft een 3-pack! Je krijgt er dus direct 3 toegestuurd. De adidas mondkapjes zijn beschikbaar in de maten XS, S, M en L in de officiële adidas SHOP!

Tot 50% korting op adidas trainingspakken

Adidas heeft ook meer dan 100 voetbal trainingspakken afgeprijsd. Dit betreffen zowel trainingspakken van clubs en landen als plain trainingspakken (zonder clublogo). Zo zijn bijvoorbeeld de adidas TIRO, CONDIVO en REGISTA trainingslijn onderdeel van de Black Friday SALE. Dit zijn standaard trainingspakken, die het merk ook gebruikte als standaard template voor de trainingspakken en de clubs waarvan het kledingsponsor is. De trainingspakken van clubs die afgeprijsd zijn, betreffen vooral pakken van het seizoen 2020-2021 en oudere seizoenen. Van het lopende seizoen (2021-2022) maakt er vrijwel geen één trainingspak deel uit van de BLACK FRIDAY SALE van adidas.

Tot 50% korting op voetbalschoenen

Ook maar liefst 250 adidas voetbalschoenen zijn sterk in prijs verlaagd. Veel spelers dragen de adidas voetbalschoenen en het kan zo maar het geval zijn dat de kicksen van jouw favoriete voetballer onderdeel zijn van de Black Friday actie van adidas. Internationale en nationale sterren als Messi, Dybala, Salah, Benzema, Kanté, Neuer, Joao Felix, Jesus, Dani Alves, Bergwijn, van de Beek, Alaba, Asensio, Matthijs de Ligt, Blind, Dumfries, Wijnaldum, Timber, Gravenberch, Alvarez, Neres, Kokcu, Toornstra, Jahanbaksh, Pröpper, van Ginkel en nog veel meer spelers spelen op één van de adidas silo's zoals de Predators, de X Ghosted of Speedflow, de Nemeziz op de Copa voetbalschoenen. Deze schoenen hebben ook weer verschilende variaties. Zo kun je de meeste schoenen met of enkelsok, of met of zonder veters bestellen. Bovendien bestaan er van iedere silo goedkopere varianten. Een aantal van de voetbalschoenen uit de adidas Black Friday SALE zijn vrij recentelijk door het merk gelanceerd. Check deze allemaal via deze link!