Tezos op trainingskleding Manchester United vanaf 2022

Manchester United heeft middels een officieel persbericht bekend gemaakt dat het een contract heeft getekend met Tezos. Het bloackchain bedrijf staat vanaf nu op alle trainingskleding van het eerste elftal en het vrouwenteam. Het contract gaat per direct in en dit betekent dat we de spelers van Manchester United deze week al zien in de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Southampton dit weekend. ''The Reds'' en Tezos tekenden een contract voor meerdere seizoenen en gaat verder dan alleen shirtsponsoring. Met het partnership willen de club en met name Tezos de fans ook introduceren in de Web3 technologie van het Tezos blockchain.

Tezos loopt voorop in de wereldwijde blockchain-revolutie die snelle, veilige en efficiënte digitale interacties mogelijk maakt zonder tussenpersonen. Tezos werk met een energiezuinig systeem waardoor het op een schonere en milieuvriendelijkere manier kan werken dan andere blockchains. Tezos verschilt ook van andere blockchains doordat het naadloos kan evolueren, met regelmatige updates die zijn ontworpen en goedgekeurd door de wereldwijde gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars.

Uiteraard reageren beide partijen verheugd met de deal. Victoria Timpson, verantwoordelijk voor de partnerships binnen Manchester United, zegt: ''Dit is een enorm mooie samenwerking voor Manchester United, omdat het ons koppelt met één van de meest geavanceerde, betrouwbare en duurzame blockchains op een gebied van technologie, die revolutionair is in de manier waarop iedereen kan communiceren. Partnerships zijn erg belangrijk voor onze club en faciliteren ons succes op het veld. We zijn verheugd Tezos als nieuwste aanwinst te verwelkomen.

Ook Edward Adlard, Head of Adoption and Business Development bij Tezos, is verheugd met de deal: ''Manchester United is in de loop van de geschiedenis voortdurend geëvolueerd, met name door de steun van fans en partners wereldwijd. Tezos stelt de club in staat om blockchain en Web3 te gebruiken, waardoor fans, spelers, teams en partners nog meer betrokken worden bij de club. De beslissing van 's werelds grootste voetbalclub voor Tezos als blockchain partner bevestigt ons concept, wat wordt gekenmerkt door een doordacht ontwerp in combinatie met een sterke beveiliging, lage gaskosten en door de community geleide innovatie.''

Tezos komt niet op de voetbalshirts van Manchester United te staan. TeamViewer prijkt namelijk sinds de zomer van 2021 op de voetbalshirts van United en dit contract loopt nog tot medio 2026. Ben je op zoek naar de nieuwste Manchester United trainingskleding of voetbalshirts? Check het exclusief in deze winkel of deze SHOP!