22 augustus 2017

Manchester United Champions League trainingspak 2017-2018

Manchester United heeft dit seizoen misschien wel één van de vetste pakken uit de Champions League collectie van adidas voor 2017-2018. Vandaag lanceerde het Duitse sportmerk in samenwerking met de Engelse club het nieuwe Champions League trainingspak voor 2017-2018. Dit is het pak waarin de spelers de trainingen en de warming-up afwerken ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese toernooi dit seizoen. Omdat de club van manager Mourinho afgelopen seizoen de Europa League won ten faveure van Ajax, speelt de club dit seizoen op het hoogste Europese niveau. Adidas is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de pakken van de club. The Mancunians en de Duitse kledingsponsor zijn sinds 2015 aan elkaar verbonden en hebben een tienjarig contract. Het nieuwe CL pak van de club heeft een nieuw en revolutionair design. Check hieronder de details van het pak.

Zwart Manchester United Champions League training top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe Champions League pak van Manchester United bestaat dit seizoen uit een training top en strakke trainingsbroek. De training sweater wordt door adidas dit jaar ''hybride shirt'' genoemd. Dit komt niet in de eerste plaats, omdat de training top is uitgerust met een hoge hals met een fleece voering. De fleece voering zorgt er uiteraard voor dat de spelers warm blijven, wanneer zij in dit pak trainen of wanneer de reserves dit pak dragen tijdens de wedstrijden. Opvallend genoeg is het pak in stijl van de kleuren van het uitshirt en niet in stijl van het 3e shirt. Dit is bij andere CL trainingskleding van het Duitse sportmerk wel het geval. De training top is zwart en bevat bovendien rode details. De rode details komen terug in de drie strepen van adi, welke dit seizoen over de schouders en mouwen lopen. De bovenkant van de training top is gemaakt van een glimmend polyester, welke als kenmerk heeft dat het perfect water en vocht afstoot. Wat nog meer opvalt aan de training top is dat het logo van het toernooi dit seizoen naar de onderkant van de achterkant van de training top is verplaatst. Voorgaande jaren stond dit logo altijd op de linker borst in plaats van het logo van de club. Op de borst van het hybride shirt van het Champions League pak staan dit seizoen wel de logo's van de club en adidas. Verder bevat de training top dit seizoen opnieuw duimgaten aan de onderkant van de mouwen, wat zorgt voor een fit van een handschoen en bovendien dat de top nog strakker om het lichaam valt. De top heeft bovendien een wat langere fit met een achterzoom, welke de optimale bescherming biedt.

De trainingsbroek van het United trainingspak is zwart en bevat een lager kruis, voor een chillere pasvorm. Naar de onderkant van de broek is de fit juist toelopend, wat betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. Ter hoogte van de enkels bevat de broek ritsen, wat ervoor zorgt dat je de broek makkelijk aan en uit kan doen over je voetbalschoenen en sneakers. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband, waarmee je de pasvorm kan aanpassen. Wat verder niet mag ontbreken op de trainingsbroek zijn de logo's van de club en adidas, evenals het logo van het toernooi. De zijkanten van de broek bevatten zakken.

Zoals alle Champions League trainingskleding van de club zijn de pakken van het keurkorps van Mourinho uitgerust met de adidas Climawarm technologie, welke zorgt voor verwarming, vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze pakken worden vanaf nu gedragen door spelers als Pogba, Mata, Lukaku, Blind, Mkhitaryan, Lindelof, Martial en andere sterren. Check ook het pak dat de spelers dragen tijdens de voorbereiding op de Premier League wedstrijden.

Manchester United Champions League pak kopen

Het nieuwe Manchester United Champions League trainingspak kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van de training top is € 85,- voor volwassenen en € 75,- voor kids. De trainingsbroek is € 60,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Wil je andere producten van de Engelse club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegrandeerd!

Koop het nieuwe CL trainingspak van United in deze winkel!

of deze SHOP

of deze adidas WINKEL!