13 september 2021

Manchester United Champions League trainingspak 2021-2022

Manchester United draagt in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden een nieuw trainingspak! Dit trainingspak is speciaal door kledingsponsor adidas gelanceerd en wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden tegen Villarreal, Atalanta Bergamo en Young Boys in 2021-2022. Het adidas Manchester United Champions League trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek.

Blauw/zwart/geel Manchester United training sweater 2021-2022

Het Manchester United Champions League trainingspak 2021-2022 heeft dezelfde kleuren als het tenue waarin de club de meeste uitwedstrijden in het toernooi speelt, namelijk het Manchester United 3e voetbalshirt 2021-2022. De training sweater is blauw en bevat zowel zwarte als gele accenten. Op de schouders van de training sweater bevindt zich een zwart vlak, waarin drie gele adidas strepen zijn verwerkt. De onderkant van dit vlak bevat ook een diagonale gele band. Ook de zijkanten van de training sweater bevatten een zwart vlak en het adidas logo op de rechterborst is een combinatie van zwart en geel. De linkerborst bevat, zoals altijd, de badge van de Engelse topclub. De training sweater heeft verder de bekende functionele kenmerken:

  • De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen door deze gaten doet, valt de training sweater nog meer gestroomlijnd om het lichaam.

  • De training sweater bevat ook een hoge hals met rits tot de borst.

  • De achterkant van de training sweater is iets langer en dit biedt de spelers extra bescherming.

Manchester United Champions League trainingsbroek 2021-2022

De trainingsbroek van het adidas Manchester United Champions League trainingspak 2021-2022 is volledig zwart en bevat aan de zijkanten een blauwe band met daarin gele adidas strepen. Op de rechterpijp bevindt zich het logo van de club en de andere pijp bevat het adidas logo. Deze Manchester United trainingsbroek 2021-2022 heeft de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband met trekkoord om zelf de pasvorm van de trainingsbroek aan te passen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name getailleerd om de enkels en kuiten valt.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits om spullen in om te bergen.

  • De onderkant van deze broek bevat enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • Deze trainingsbroek is gemaakt van een PrimeBlue polyester. Dit betreft een gerecycled materiaal, afkomstig van plastic afval uit de oceaan. In het materiaal is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het trainingspak getransporteerd wordt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwste Manchester United Champions League trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, van de Beek, Sancho, Pogba, Varane, Cavani, Fernandes, Rashford, Lingard, Greenwoord, Martial en nog meer spelers.

Manchester United Champions League trainingspak bestellen

Het Manchester United trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu alleen bestellen voor volwassenen. Het pak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De training sweater bestel je vanaf € 80,- en de trainingsbroek is € 60,-. Check ook andere Manchester United trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het Manchester United trainingspak direct in de adidas SHOP!

of deze FANSHOP!

of deze winkel!

Manchester United training sweater Champions League 2021-2022

Training Sweater Champions League Manchester United 2021-2022

Champions League trainingsbroek Manchester United 2021-2022