1 februari 2022

Rood Manchester United trainingspak 2022

De spelers van Manchester United dragen tot en met het einde van het seizoen 2021-2022 een rood trainingspak. Vandaag lanceerden de club en kledingsponsor adidas een rood adidas Manchester United trainingspak. Dit trainingspak wordt door de Premier League gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de resterende Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden. Dit trainingspak wordt door United dus van februari tot mei 2022 gedragen en betreft direct het laatste Manchester United trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en adidas de nieuwe collectie voor 2022-2023.

Manchester United training sweater 2022

Het Manchester United trainingspak 2022 heeft veel weg van het Ajax trainingspak 2021-2022. De training sweater is namelijk geheel rood en bevat, evenals het trainingspak van Ajax, alle kenmerken van het adidas TIRO21 template. Kenmerkend aan dit template is het verloop van de adidas strepen op de schouders en mouwen. Op de Manchester United training sweater 2022 zijn deze strepen zwart en vanaf het midden naar de onderkant van de mouwen loopt er een gaasje over deze adidas strepen, zodat deze iets vervagen. De training sweaters bevatten ook een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan verborgen worden onder een klein flapje, wanneer je deze naar boven doet. De mouwen van de training sweater zijn aan de onderzijde uitgerust met duimgaten, voor een nog betere pasvorm. Op de rechterborst van de training sweater prijkt het adidas logo in het wit en ook de badge van de club op de linkerborst is rood/wit. Dit betekent dat de badge een monochroom logo betreft. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van de training sweater. De achterkant van de sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Manchester United trainingsbroek 2022

De rode training sweater wordt de komende periode gecombineerd met de zwarte adidas Manchester United trainingsbroek 2022. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De logo's van de club en adidas op de pijpen zijn rood. De trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek van Manchester United is uitgerust met een tailleband met trekkoord, om de pasvorm te verstellen.

  • De trainingsbroek is ook uitgerust met zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • Deze Manchester United broek heeft een taps toelopende fit, wat betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • De onderzijde van de broek is voorzien van enkelritsen, om de broek nog makkelijker aan en uit te doen.

  • Het gehele Manchester United trainingspak 2022 is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de sweater en broek verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak dat door de spelers tot en met het einde van het seizoen gedragen wordt. Het Manchester United presentatiepak 2022 heeft dezelfde look, maar bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een trainingsbroek. 

Manchester United trainingspak bestellen

Het rode Manchester United trainingspak 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. In veel van deze winkels kun je de trainingstrui en trainingsbroek los van elkaar bestellen. Dit trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen, namelijk in de maten S, M, L, XL en XXL. De sweater is € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Check ook oudere Manchester United trainingspakken in deze winkels. Directe levering!

Bestel dit Manchester pak direct in deze SHOP!

of de adidas SHOP!

of deze FANSHOP!

Manchester United trainingspak 2022

 

Manchester United trainingspak 2022 - Rood