5 juni 2021

Rood Ajax trainingspak 2021-2022

Ajax en adidas hebben nu ook het trainingspak voor de thuiswedstrijden gepresenteerd! Het rode Ajax trainingspak 2021-2022 is onderdeel van de officiële trainingslijn van dit seizoen en wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena in 2021-2022. Eerder presenteerden de club en adidas al een blauw Ajax trainingspak. Het rode trainingspak bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek.

Rode Ajax training sweater 2021-2022

Het design van het rode Ajax trainingspak 2021-2022 is geïnspireerd door het Ajax trainingspak van het seizoen 2008-2009, een trainingspak dat onder andere gedragen werd door spelers als Suarez, Vertonghen, Alderweireld, Blind, Gabri, Emanuelson, Anita, Siem de Jong en andere spelers. Qua template heeft het nieuwe trainingspak van de Amsterdammers alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. De Ajax training sweater 2021-2022 is geheel rood met witte accenten. De training sweater is weer uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De kraag bevat een wit vlak en ook de adidas strepen op de schouders en mouwen zijn wit. De adiddas strepen lopen dit seizoen over de gehele lengte van de mouwen en vervagen ter hoogte van het midden van de mouwen. Vanaf dit gedeelte tot de onderkant zijn de strepen verdeeld in dunnere lijnen. De zijkanten van de training sweater zijn voorzien van witte meshpanelen. Ook de logo's op de rode Ajax training sweater zijn wit. De rechterborst bevat het adidas logo in het wit en de andere borst bevat de badge van de club, inclusief drie witte kampioenssterren. De training sweater bevat ook weer de gebruikelijke functionele kenmerken. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog strakker om het lichaam. Verder is de achterkant van de training sweater iets langer, voor de optimale bescherming.

Rode Ajax trainingsbroek 2021-2022

Het rode adidas Ajax trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een geheel rode trainingsbroek. De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van adidas strepen. Aan de bovenzijde van de zijkanten zijn de strepen rood en ter hoogte van de zakken lopen deze over in het wit. De trainingsbroek van de Nederlandse kampioen bevat dus ook twee zakken met een rits en op de broek staan ook weer de logo's van de club en adidas in het wit. De bovenkant van het Ajax trainingspak is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen. Verder heeft de trainingsbroek een taps toelopend design, wat inhoudt dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen. Het gehele Ajax trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Ajax trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Blind, Tadic, Gravenberch, Kudus, Rensch, Timber, Klaassen, Antony en nog meer sterspelers.

Rood Ajax trainingspak bestellen 

Het nieuwe adidas Ajax trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Het trainingspak is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. De training sweater is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 49,95. Check in de onderstaande winkel ook andere nieuwe trainingskleding van de Amsterdammers. Directe levering! 

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd in deze SHOP 

of deze webshop!

Ajax trainingspak 2021-2022

Bron afbeeldingen: Instagram Ajax