31 maart 2021

Ajax trainingspak 2021-2022 uitgelekt

We zijn inmiddels in april beland! Dat betekent dat we langzaam aan uit kunnen kijken naar de lancering van de nieuwe voetbalshirts en trainingskleding voor het seizoen 2021-2022. In april of mei lanceren Ajax en adidas traditioneel ook het nieuwe Ajax trainingspak 2021-2022 en daar kunnen we vandaag alvast iets meer over vertellen. Dit betreft het trainingspak welke de spelers van het keurkorps van trainer Erik ten Hag dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in 2021-2022!

Ajax training sweater 2021-2022

We weten nog niet hoe het nieuwe Ajax trainingspak 2021-2022 eruit gaat zien, maar kunnen wel al een aantal dingen met zekerheid zeggen. Alle adidas trainingspakken voor het seizoen 2021-2022 hebben namelijk hetzelfde template. Adidas maakt voor de trainingspakken van clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern München en Juventus komend seizoen namelijk gebruik van het adidas Condivo 21 template. Dit template komt met name tot uiting in de plaatsing en het design van de drie adidas strepen. Komend seizoen staan de drie trademark stripes niet meer aan de onderkant van de mouwen van de Ajax training sweaters, maar lopen deze vanaf de hals over de schouders , tot over het midden van de mouwen. Deze strepen zijn geplaatst in een speciaal vlak met een camouflage print. Een ander kenmerk van het adidas Condivo 20 template zijn de panelen aan de zijkanten van de training tops. Deze panels bevatten dezelfde print als de panels op de schouders. Verder bevatten de adidas Ajax training tops de gebruikelijke details. De training sweater is komend seizoen weer uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de (raglan)mouwen bevatten aan de onderkant weer duimgaten. Dit zorgt ervoor dat wanneer je je duimen door de gaten doet, de training sweater naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van de training sweaters is weer iets langer, voor de optimale bescherming. De rechterborst van de training sweater bevat het adidas logo en op de andere borst prijkt de badge van de club. Welke kleur de trainingstrui wordt, is nog niet bekend. In de wandelgangen gaat rond dat de training sweater in stijl van de clubkleuren wordt. Dit zal dus waarschijnlijk rood worden.

Ajax trainingsbroek 2021-2022

Als het Ajax trainingspak 2021-2022 een rode trainingstrui bevat, gaan we er gemakshalve maar vanuit dat deze gecompleteerd wordt door een zwarte adidas traininingsbroek. Ook deze is geïnspireerd door het adidas Condivo 21 template. Het enige nieuwe kenmerk van dit template is het verloop van de adidas strepen aan de zijkanten. Deze zijn aan de bovenkant wit en splitsen daarna uit in kleine horizontale strepen. Verder heeft de trainingsbroek dezelfde kenmerken als die van het trainingspak van afgelopen seizoen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. Met deze tailleband kun je de pasvorm van de trainingsbroek verstellen. De zijkanten van de broek zijn voorzien van zakken met een rits om eventuele spullen in op te bergen. Verder heeft de Ajax trainingsbroek 2021-2022 ongetwijfeld weer een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De pijpen bevatten aan de onderkant ook weer enkelritsen.

De adidas trainingspakken zijn ook komend jaar weer voorzien van de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van het pak verwerkt en zorgt ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van de stof wordt getransporteerd. Bovendien bewerkstelligt het de perfecte ventilatie. Hierdoor is het zowel een perfect pak om in te trainen als om op straat te dragen. Check hieronder een afbeelding van het standaard adidas Condivo 21 trainingspak, waarop het nieuwe pak van de Amsterdammers gebaseerd is, maar dan in andere kleuren en met de logo's van de club uit de hoofdstad.

Ajax trainingspak bestellen

Het adidas Ajax trainingspak 2021-2022 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen van het trainingspak zijn hetzelfde als andere seizoenen. De training top is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 74,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Check ook nog de huidige Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd deze SHOP