9 mei 2021

Ajax trainingspak 2021-2022

Het nieuwe Ajax trainingspak 2021-2022 is tegelijkertijd met het Ajax uitshirt 2021-2022 officieel gelanceerd door de club en adidas. De Amsterdammers droegen het nieuwe trainingspak voor het eerst in de voorbereiding op de klassieker tegen Feyenoord op 9 mei 2021. Dit betreft het trainingspak welke de spelers van het keurkorps van trainer Erik ten Hag ook dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in 2021-2022. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het trainingspak. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 2000 de tenues en trainingskleding van de Nederlandse kampioen. 

Ajax training sweater 2021-2022

Het nieuwe Ajax trainingspak bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide items hebben opnieuw adidas Condivo 20 template. Dit template komt met name tot uiting in de plaatsing en het design van de drie adidas strepen. Evenals vorig seizoen staan de drie adidas strepen aan de onderkant van de mouwen. Een ander kenmerk van het adidas Condivo 20 template zijn de panelen aan de zijkanten van de training tops. De Ajax trainingstrui is dit jaar geheel donkerblauw met aan de onderkant van de mouwen witte adidas strepen. Op beide mouwen hebben de strepen, in tegenstelling tot vorig seizoen, dezelfde kleur. Ook alle logo's op de trainingstrui zijn wit. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club, inclusief de drie kampioenssterren. Sponsor Ziggo staat opnieuw op het midden van de training sweater. Verder bevatten de adidas Ajax training tops de gebruikelijke details. De training sweater is dit seizoen weer uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de (raglan)mouwen bevatten aan de onderkant weer duimgaten. Dit zorgt ervoor dat wanneer je je duimen door de gaten doet, de training sweater naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van de training sweaters is weer iets langer, voor de optimale bescherming. 

Ajax trainingsbroek 2021-2022

Het nieuwe adidas Ajax trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Ook deze is geïnspireerd door het adidas Condivo 21 template. Het enige nieuwe kenmerk van dit template is het verloop van de adidas strepen aan de zijkanten. Deze zijn aan de bovenkant wit en splitsen daarna uit in kleine horizontale strepen. Verder heeft de trainingsbroek dezelfde kenmerken als die van het trainingspak van vorig seizoen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. Met deze tailleband kun je de pasvorm van de trainingsbroek verstellen. De zijkanten van de broek zijn voorzien van zakken met een rits om eventuele spullen in op te bergen. Verder heeft de Ajax trainingsbroek 2021-2022 weer een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De pijpen bevatten aan de onderkant ook weer enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. 

De adidas trainingspakken zijn ook dit jaar weer voorzien van de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van het pak verwerkt en zorgt ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van de stof wordt getransporteerd. Bovendien bewerkstelligt het de perfecte ventilatie. Hierdoor is het zowel een perfect pak om in te trainen als om op straat te dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Ajax trainingspak 2021-2022, welke dit seizoen alleen in de voorbereiding op de uitwedstrijden van de Amsterdammers gedragen wordt. In de voorbereiding op de thuiswedstrijden dragen de spelers het rode Ajax trainingspak 2021-2022

Ajax trainingspak bestellen

Het adidas Ajax trainingspak 2021-2022 kun je vanaf deze maand. De prijzen van het trainingspak zijn hetzelfde als andere seizoenen. De training top is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 74,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Voor kinderen kun het het Ajax trainingspak alleen met een trainingsjack bestellen. Deze heeft hetzelfde design en heeft een prijs van € 99,95. Check ook nog andere nieuwe Ajax trainingskleding in de onderstaande webshop!

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd deze SHOP 

of deze webshop!

 

Blauw Ajax trainingspak 2021-2022

Bron afbeeldingen: Instagram Ajax