7 juli 2021

Manchester United trainingsjack 2021-2022

De nieuwe Manchester United trainingslijn voor 2021-2022 is bekend! Deze lijn bevat niet alleen een zwart Manchester United trainingspak 2021-2022, maar ook een gloednieuw zwart trainingsjack. Dit betreft het zogenaamde anthem trainingsjack. Het anthem trainingsjack betreft het jack dat door de spelers gedragen wordt tijdens het betreden van het veld, vlak voordat de wedstrijden van de club beginnen dit seizoen. Het anthem jack is niet het enige jack uit de collectie van ‘’The Mancunians.’’ De collectie bevat ook nog andere nieuwe trainingsjacks, welke ook perfect zijn om de Engelse club mee aan te moedigen.

Manchester United anthem trainingsjack 2021-2022

Het adidas Manchester United trainingsjack 2021-2022 is gebaseerd op het TIRO 21 template van adidas. Dit template gebruikt adidas voor alle anthem trainingsjacks dit seizoen. Ook de trainingsjacks van Ajax, Feyenoord, Arsenal, Real Madrid, Bayern München en Juventus hebben dit template. Daar is verder niet veel spannends aan. Het trainingsjack van Manchester United is geheel zwart met rode accenten. De adidas strepen op de schouders zijn rood. Hierin is nog een klein effect verwerkt. Ter hoogte van de ellebogen breken de adidas strepen als het ware af en hebben deze een iets andere tint. Ook alle andere details op het Manchester United anthem trainingsjack zijn rood. De doorlopende rits is rood en ook de ritsjes van de zakken zijn rood. Ook de logo’s van de club en adidas op de borst hebben deze kleur. Het trainingsjack bevat verder een tailleband aan de onderkant, waardoor het jack perfect valt. Een ander kenmerk van dit trainingsjack is dat het gemaakt is van een zogenaamde spacer-stof. Dit betreft een combinatie tussen polyester (67%) en katoen (33%), wat super zacht aanvoelt.

adidas Manchester United 3 stripes trainingsjacks

De nieuwe Manchester United collectie bevat ook weer de zogenaamde adidas Manchester United 3 stripes jacks. Deze jacks lijken wel op het anthem trainingsjack, maar bevatten wat andere details. Het 3 stripes jack is in twee versies beschikbaar, namelijk in het zwart en rood. Het zwarte trainingsjack bevat op de mouwen wit/rode adidas strepen. Aan de bovenkant zijn de strepen wit en op de onderkant rood. Deze kleuren worden gescheiden door een brede rode en witte band. Het adidas logo op de rechterborst is wit en het Manchester United logo heeft de gebruikelijke kleuren. Het rode trainingsjack bevat witte en zwarte adidas stripes, welke worden gescheiden door een witte en zwarte band. De 3 stripes trainingsjacks bevatten ook twee zakken aan de zijkanten en een hoge hals met doorlopende rits. Deze jacks zijn gemaakt van 100% polyester en bevatten de adidas AeroReady technologie.

Manchester United trainingsjack bestellen

De nieuwe adidas Manchester United trainingsjacks 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. Het anthem trainingsjack is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 79,95. De 3 stripes trainingsjacks zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 64,95. Check ook de andere Manchester United trainingskleding in de onderstaande webshops!

Bestel het Manchester United trainingsjack direct in deze FANSHOP!

of deze winkel!

of de adidas SHOP!

Manchester United anthem trainingsjack 2021-2022

Manchester United 3stripes trainingsjack 2021-2022