Zwart Manchester United trainingspak 2021-2022

Manchester United draagt dit seizoen een zwart trainingspak! Vandaag lanceerden de club en adidas namelijk het zwarte Manchester United trainingspak 2021-2022. Dit pak wordt door het team van trainer Ole Gunnar Solskjaer gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak van ‘’The Mancunians’’ weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Zwarte Manchester United training sweater 2021-2022

Het is inmiddels bekend, alle adidas trainingspakken hebben het adidas TIRO 21 template en dus ook het Manchester United trainingspak 2021-2022. De training sweater van het pak is geheel zwart en uiteraard zijn hier rode accenten in verwerkt, als verwijzing naar de clubkleuren van United. De adidas strepen op de schouders en mouwen zijn rood en hebben een apart verloop. Ter hoogte van het midden van de mouwen worden de strepen als het ware afgebroken en vervagen deze in een andere tint. Dit is kenmerkend voor het TIRO template van adidas. Een andere kenmerk van dit template is dat de achterkant van de trainingstrui iets langer is en de zijkanten van de training sweaters zijn uitgerust met een brede taping. In het geval van de adidas Manchester United training sweater is deze taping zwart. De logo’s van de club en adidas op de borst zijn respectievelijk zwart/wit en wit. De Manchester United training sweater bevat ook weer de gebruikelijke technische kenmerken. De training sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Bovendien bevatten de mouwen weer duimgaten aan de onderkant. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training top nog beter om het lichaam.

Zwarte Manchester United trainingsbroek 2021-2022

Het zwarte Manchester United trainingspak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. De adidas strepen op de zijkanten van de trainingsbroek hebben hetzelfde verloop als op de sweater. Aan de bovenkant hebben deze de vage tint rood en vanaf het adidas logo zijn deze helderder. De logo’s van adidas en de club op de bovenkant van de pijpen zijn wit. De adidas Manchester United trainingsbroek 2021-2022 heeft verder de volgende kenmerken:

  • De Manchester United trainingsbroek is uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten, om spullen in op te bergen
  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek naar de onderkant steeds strakker om de benen valt.
  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord, zodat je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.
  • De onderkant van de trainingsbroek heeft enkelritsen, waardoor de broek nog makkelijker over voetbalschoenen en sneakers aan en uit gedaan kan worden.
  • De stof van de trainingsbroek en training sweater betreft polyester (100%). In deze stof is de adidas AeroReady technologie verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Hierdoor is het Manchester United trainingspak 2021-2022 perfect om in te trainen en om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Manchester United trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sancho, Pogba, Cavani, Fernandes, van de Beek, Rashford, Maguire, Marial, Greenwood, Diallo en nog meer spelers. Het pak is overigens ook goed te combineren met het nieuwe Manchester United trainingsjack

adidas Manchester United trainingspak 2021-2022 bestellen

Het zwarte Manchester United trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. De training sweater heeft voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Check ook andere Manchester United trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel het Manchester United trainingspak direct in deze FANSHOP!

of deze winkel!

of de adidas SHOP!

Zwart Manchester United trainingspak 2021-2022