Manchester United draagt roze trainingspak in 2023

Roze lijkt de kleur te zijn van 2023 of in ieder geval een kleur die adidas dit jaar adoreert. Het trainingspak dat door Manchester United in de tweede seizoenshelft van 2022-2023 gedragen wordt, is namelijk overwegend roze. Eerder presenteerde adidas als een Arsenal trainingspak met roze details, dat gedragen wordt in 2023. Het roze trainingspak wordt door het team van manager Erik ten Hag gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden van januari 2023 tot medio mei 2023. Dit betreft tegelijkertijd ook het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio juni lanceren de club en adidas de trainingcollectie voor het seizoen 2023-2024. Het Manchester United trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek.

Roze/blauwe Manchester United training sweater 2023

Op het eerste gezicht lijkt de Manchester United training sweater 2023 overwegend beige, maar dit is toch echt roze. De tint roze wordt door adidas ''Icey Pink'' genoemd. De training sweater bevat verder lichtblauwe en zwarte accenten en heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken dit seizoen. De adidas strepen op de schouders zijn lichtblauw en worden geflankeerd door twee zwarte banen. De hoge hals en de rits van de training sweater zijn volledig zwart. Hetzelfde geldt voor het diagonale vlak op de zijkanten van de Manchester United training sweater. Dit vlak bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door het design van doelnetten. Dit design is kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template. Het vlak bevat ook een diagonale lichtblauwe baan. De rechterborst van de trainingstrui is uitgerust met het adidas performance logo. De diagonale blokken van het adidas logo zijn lichtblauw en het woordmerk zwart. Het logo van ''The Mancunians'' op de linkerborst is monochroom. Dit betekent dat het embleem niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van de training sweater: roze/zwart. Het logo van TEZOS op het midden is ook zwart. TEZOS staat alleen op alle trainingskleding van Manchester United. Op de voetbalshirts prijkt het logo van van Teamviewer. De training sweater heeft ook nog een aantal functionele kenmerken. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterzijde van de trainingstrui is iets langer voor de optimale bescherming.

Manchester United trainingsbroek 2023

Het trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte Manchester United trainingsbroek 2023. Ook de trainingsbroek bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De adidas strepen bevinden zich vanaf de knieeën naar de onderkant en zijn blauw. Daarboven bevindt zich het vlak met geometrische vormen en een diagonale blauwe lijn. De logo's van adidas en Manchester United zijn roze. De trainingsbroek heeft de standaard functionele kenmerken:

  • De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband met trekkoord om de pasvorm mee aan te passen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen, waarin je spullen op kunt bergen.

  • De Manchester United trainingsbroek valt strak om de enkels en kuiten. Dit wordt de taps toelopende pasvorm genoemd.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers.

  • Het Manchester United trainingspak 2023 is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingskleding (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Manchester United trainingspak bestellen

Het roze/blauwe Manchester United trainingspak 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek kun je bestellen vanaf € 60,-. Check in deze winkels ook andere Manchester United trainingskleding. Directe levering!

Bestel het Manchester United trainingspak in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop

of deze winkel! 

Manchester United trainingspak 2023

Manchester United trainingspak 2023

Manchester United trainingsbroek 2023