Arsenal trainingspak 2023 bevat roze details

Arsenal en adidas zijn één van de eerste partijen die de nieuwe trainingskleding voor 2023 gepresenteerd hebben. Ieder kwartaal (met uitzondering van die van het laatste kwartaal van het seizoen) wordt er een nieuw trainingspak aan de collectie toegevoegd en dit seizoen is dat geen uitzondering. Het nieuwe Arsenal trainingspak 2023 wordt door het team van manager Mikel Arteta gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023, dus vanaf januari tot mei 2023. Alles is er in Londen aan gelegen om na 19 jaar weer Premier League kampioen te worden. Gaat dit trainingspak het verschil maken en kunnen ''The Gunners'' met dit trainingspak de tegenstanders angst inboezemen? Aan de kleurencombinatie van het trainingspak zal het in ieder geval niet liggen.

Arsenal training sweater 2023

Het Arsenal trainingspak 2023 bevat namelijk een modieuze kleurencombinatie. De basiskleur van de training sweater is effen wit (off white) en verder bevat de training sweater donkerblauwe en roze accenten. Roze overheerst dit jaar in de Arsenal collectie. Ook het Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023 is namelijk roze. Qua template heeft het trainingspak alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken dit seizoen. De zijkanten van de training sweater bevatten een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale roze lijn. Ook de adidas trademark strepen op de schouders en mouwen zijn roze. De mouwen van het nieuwe Arsenal trainingspak zijn donkerblauw (door adidas ''Collegiate Navy'' genoemd). Ook alle logo's op het trainingspak zijn roze. Op de linkerborst prijkt het logo van de Londense club. Dit betreft een monochroom logo. Dit logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: effen wit/roze. Het adidas logo op de rechterborst is een combinatie van roze en donkerblauw. Dit betreft overigens nog het ''oude'' adidas performance logo. Het nieuwe 3BAR logo staat pas vanaf het seizoen 2023-2024 op alle nieuwe Arsenal trainingskleding. Hoofdsponsor Emirates Fly Better staat in het roze op het midden van de Arsenal training sweater. De Arsenal trainingstrui heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De training sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten en de achterzijde van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Arsenal trainingsbroek 2023

De Arsenal trainingsbroek 2023 heeft dezelfde kleurencombinatie, maar is overwegend donkerblauw. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met een effen wit vlak met een diagonale roze lijn. Dit vlak bevindt zich aan de zijkanten van de heupen en daaronder bevinden zich roze adidas strepen. De logo's van adidas en Arsenal zijn beige (/roze). De Arsenal trainingsbroek heeft verder deze kenmerken:

  • De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband met trekkoord, waarmee je jezelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je deze broek nog makkelijker over je sneakers/voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De Arsenal trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek met name strak om de enkels en kuiten valt.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • Het Arsenal trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof (100% polyester) en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Arsenal trainingspak bestellen

Het nieuwe trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 75,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 65,-. De trainingsbroek bestel je vanaf € 60,-. Check ook andere nieuwe Arsenal trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Arsenal trainingspak altijd in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop!

of deze SHOP

Arsenal trainingspak 2022-2023

Arsenal trainingspak 2022-2023