30 maart 2022

Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023 uitgelekt

Arsenal krijgt komend seizoen ook weer een alternatief uitshirt, namelijk het Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023. Dit voetbalshirt is het alternatief voor het Arsenal uitshirt 2022-2023 en wordt door The Gunners vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in Europa, de FA Cup en League Cup, maar ongetwijfeld ook in een aantal Premier League uitwedstrijden. Vandaag lekten de eerste afbeeldingen van het derde tenue van de Londenaren uit. Het Turkse twitterkanaal @semihkececioglu publiceerde namelijk een aantal afbeeldingen van het Arsenal 3e shirt. Of dit ook echt het nieuwe tenue wordt, weten we overigens pas in augustus. Dan lanceren adidas en de club namelijk pas dit voetbalshirt.

Roze Arsenal uitshirt 2022-2023

Voor het eerst in de geschiedenis lijkt het Arsenal 3e shirt/uitshirt overwegend roze te worden. Deze kleur wordt door adidas ''Clear Pink'' genoemd. Dit betreft een lichtroze tint, die wanneer je er licht op schijnt, wit lijkt. Het Arsenal uitshirt bevat bovendien een speciaal patroon van zogenaamde hermelijnen. Deze hermelijnen waren onderdeel van de vier Arsenal logo's in de periode 1949-2002. Het Arsenal 3e voetbalshirt is daarnaast uitgerust met zowel zwarte als lichtblauwe details. Het voetbalshirt bevat een overlappende zwarte V-hals met een subtiele lichtblauwe lijn. De drie adidas trademark strepen zijn op de schouders geplaatst en zijn zwart. Hetzelfde geldt voor alle logo's op het Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst is uitgerust met een monochrome Arsenal badge. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het tenue, in dit geval roze/zwart. Op het midden van het tenue prijkt het Emirates Fly Better logo van de hoofdsponsor en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor VISIT RWANDA. Het Arsenal uittenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten roze adidas strepen. De kousen zijn overwegend lichtroze met aan de bovenkant zwarte trademark strepen en op het midden het kanon uit het clublogo.

Check hieronder de eerste afbeeldingen van het mogelijke Arsenal uitshirt voor volgend seizoen. In juli weten we zeker of dit ook echt nieuwe 3e voetbalshirt van de club uit Noord Londen wordt. Eerder lekte er ook informatie uit over het Arsenal thuisshirt 2022-2023.

Arsenal 3e voetbalshirt bestellen

Het Arsenal uitshirt 2022-2023 kun je pas vanaf de officiële lancering deze zomer bestellen. De prijzen van het tenue zijn in ieder geval hetzelfde als dit seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het match/authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Voor baby's, peuters en kleuters bestel je het gehele tenue zelfs al vanaf € 54,95. In de onderstaande winkels vind je nu ook nog de huidige Arsenal tenues. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel het Arsenal uitshirt altijd in deze Arsenal fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of de adidas SHOP! 

Roze Arsenal uitshirt 2022-2023 uitgelekt

Roze Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023