29 juli 2022

Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023

Voor het eerst in de geschiedenis draagt Arsenal een roze voetbalshirt! Vandaag lanceerden de club en kledingsponsor adidas namelijk het Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023. Dit tenue dragen ''The Gunners'' tijdens sommige uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League gedurende het seizoen 2022-2023. Het 3e voetbalshirt is het alternatief voor het Arsenal uitshirt 2022-2023, welke ook een opvallend design heeft en nu al één van de meest verkochte uitshirts is in de historie van de voetbalclub uit Londen. Adidas is weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2018-2019 de kledingsponsor van het team van Mikel Arteta.

Roze Arsenal uitshirt 2022-2023

Het roze Arsenal uitshirt 2022-2023 is een ode aan kracht, trots en saamhorigheid van de supporters. Het voetbalshirt heeft een lichtroze tint en bevat het een all-over print van het iconische Ermine patroon. Deze hermelijnen waren onderdeel van de vier Arsenal logo's in de periode 1949-2002. Het patroon is ook onderdeel van het motto van de club, die vandaag de dag nog steeds door de supporters gebruikt wordt: ''Victoria Concrodia Crecit'' / ''Victory Through Harmony''. Het Arsenal 3e voetbalshirt is daarnaast uitgerust met zowel donkerblauwe als lichtblauwe details. Het voetbalshirt bevat een overlappende zwarte V-hals met een subtiele lichtblauwe lijn. De drie adidas trademark strepen zijn op de schouders geplaatst en zijn donkerblauw. Hetzelfde geldt voor alle logo's op het Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst is uitgerust met een monochrome Arsenal badge. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het tenue, in dit geval roze/donkerblauw. Op het midden van het tenue prijkt het Emirates Fly Better logo van de hoofdsponsor en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor VISIT RWANDA. Het derde tenue van Arsenal wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje. De adidas strepen op de zijkanten zijn lichtblauw en hetzelfde geldt voor de logo's op het voetbalbroekje. De onderkant van het broekje is uitgerust met een roze band. De kousen zijn ook roze met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin lichtblauwe adidas strepen. Op de kousen prijken ook de initialen van de club: AFC.

 

Zoals alle adidas tenues zijn ook deze Arsenal voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic tenues bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica/stadium voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts zijn de voetbalshirts die de spelers ook dragen. Deze zijn iets meer getailleerd, zijn lichter en bevatten extra ventilatiezones. Bovendien hebben deze voetbalshirts een ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het roze Arsenal voetbalshirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Jesus, Zinchenko, Saka, Marquinhos, Partey, Saliba, Vieira, Odegaard, Martinelli, Tomiyasu, Pépé, Xhaka en andere spelers

Arsenal 3e voetbalshirt bestellen

Het Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het match/authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Voor baby's, peuters en kleuters bestel je het gehele tenue zelfs al vanaf € 54,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 38,- en de kousen vanaf € 20,-. In deze winkels kun je het Arsenal tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.  Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. 

Bestel het Arsenal uitshirt altijd in de officiële adidas SHOP!

of deze Arsenal fanshop (inclusief officiële bedrukking)

Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023

Arsenal 3e voetbalshirt 202-2023

Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023
Arsenal 3e voetbalshirt 2022-2023