Manchester United draagt groen trainingspak in 2024

De spelers van Manchester United dragen in de tweede seizoenshelft van dit seizoen een overwegend groen trainingspak. Dit groene Manchester United trainingspak 2023-2024 werd vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas. Ook dit trainingspak bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingskleding dit seizoen.

Groene Manchester United training sweater 2024

De Manchester United training sweater 2024 heeft bijna dezelfde kleur als het Manchester United uitshirt 2023-2024 en is overwegend groen (door adidas ''Collegiate Green'' genoemd) en bevat ook fel groene en fel rode details. De mouwen zijn deels groen en deels zwart. Het zwarte gedeelte bevindt zich aan de onderkant van de mouwen en hierin staan ook de adidas trademark strepen in het fel rood. De zijkanten van de Manchester United training sweater zijn uitgerust met fel groene vlakken. Alle logo's op de training sweater zijn wit. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Dit logo betreft een monochroom embleem. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: groen/wit. Op het midden van de sweater prijkt het logo van TEZOS. Het cryptobedrijf staat alleen op de trainingskleding van ''The Reds''. Op de Manchester United voetbalshirts staat namelijk het logo van TeamViewer. De training sweater heeft weer de gebruikelijke functionele kenmerken. De sweater is uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst. De boorden van de mouwen bevatten duimgaten, voor de ideale pasvorm. De achterkant van de trainingstrui is iets langer, voor de perfecte bescherming.

Manchester United trainingsbroek 2024-2025

Het Manchester United trainingspak 2024 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan weerszijden rode adidas strepen. Deze adidas strepen bevinden zich op het midden. Ook de trainingsbroek is aan de zijkanten uitgerust met een diagonaal vlak. Zoals altijd bevat de trainingsbroek ook de logo's van de club en adidas. De Manchester United trainingsbroek heeft de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in het gehele trainingspak verwerkt.
  • Zakken met ritsen aan bovenzijde
  • Enkelritsen aan onderkant
  • Toelopende pasvorm; de trainingsbroek valt met name strak rondom de kuiten en enkels.
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant, om de pasvorm mee aan te passen.

Manchester United trainingspak bestellen

Het groene Manchester United trainingspak 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 64,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 59,95. Check ook andere United trainingskleding in deze winkels!

Manchester United draagt groen trainingspak in 2024
Manchester United draagt groen trainingspak in 2024