Manchester United trainingspak 2022-2023

Manchester United is inmiddels de voorbereiding op het seizoen 2022-2023 begonnen en afgelopen week is ook de nieuwe trainingslijn van het team van manager Erik ten Hag officieel gepresenteerd. De trainingscollectie van ''The Mancunians'' bevat ook weer een tweetal nieuwe trainingspakken, welke door de spelers en de staf gedragen worden. Het zwarte trainingspak wordt namelijk door de technische staf gedragen en het blauwe trainingspak door de spelers.Ook dit jaar bestaat het Manchester United trainingspak 2022-2023 weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Manchester United training sweater 2022-2023

Het Manchester United trainingspak 2022-2023 heeft, zoals alle adidas trainingspakken dit seizoen, het adidas Condivo 22 template. We bespreken het design van het trainingspak aan de hand van de versie die de spelers dragen. De Manchester United training sweater 2022-2023 is blauw (door adidas Crew Blue) genoemd en bevat oranje accenten. Deze kleur komt terug in de adidas strepen op de schouders en in alle logo's op de training sweater. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het clublogo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: blauw/oranje. Op het midden van de training sweater prijkt dit jaar het logo van TEZOS. Het blockchain bedrijf staat alleen op de trainingskleding van de Engelse club. Op de tenues prijkt namelijk het logo van Teamviewer. De zijkanten van de training sweater bevatten een donkerder blauw vlak met aan de onderkant een diagonale oranje lijn. Dit vlak bevat een all-over print van geometrische tekens, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit is kenmerkend voor het adidas Condivo 21 template. De Manchester United training sweater heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De training sweater is uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, heb je een nog meer gestroomlijnde pasvorm. De achterkant van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. De technische staf van Manchester United draagt een zwarte training sweater met rode adidas strepen. Het vlak op de zijkanten van de training sweater is grijs met een diagonale zilveren lijn.

Manchester United trainingsbroek 2022-2023

Het Manchester United trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. Ook de trainingsbroek heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De adidas strepen lopen van de knieën naar de onderkant van de trainingsbroek en zijn oranje. Daarboven bevindt zich het vlak met geometrische vormen en de diagonale oranje baan. Ook de logo's van de club en adidas op de trainingsbroek zijn oranje. De technische staf draagt een zwarte trainingsbroek met rode adidas strepen. De Manchester United trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een elastische tailleband met trekkoord, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopende pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • De stof van het Manchester United trainingspak 2022-2023 betreft 100% polyester. In dit materiaal is de adidas AeroReady technologie verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Manchester United trainingspak, dat in ieder geval tijdens de eerste seizoenshelft door de spelers en technische staf gedragen wordt.

Manchester United trainingspak bestellen

Het Manchester United trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 54,95. Check in deze winkels ook andere nieuwe Manchester United trainingskleding. Directe levering!

Bestel het Manchester United trainingspak in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop

of deze winkel! 

Manchester United trainingspak 2022-2023

Manchester United trainingspak 2022-2023

Manchester United trainingspak 2022-2023 staf

Manchester United trainingspak 2022-2023