Dit is het Manchester United trainingspak 2023-2024

De nieuwe Manchester United trainingskleding 2023-2024 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor adidas en de Premier League. De collectie bevat ook weer een gloednieuw Manchester United trainingspak 2023-2024. Dit trainingspak wordt door de ''Mancunians'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vanaf dit seizoen staat ook het logo van TEZOS op de Manchester United trainingspakken! De spelers dragen dit seizoen een wit en een zwart trainingspak. Wij bespreken het trainingspak aan de hand van de zwarte versie.

Manchester United training sweater 2023-2024

De nieuwe Manchester United trainingspakken 2023-2024 hebben het standaard adidas TIRO23 template. Dit template gebruikt het sportmerk voor alle trainingspakken van de clubteams dit seizoen. De training sweater is overwegend zwart en bevat zowel rode als groene accenten. De zijkanten van de training sweater bevatten een groen vlak en verder zijn alle details rood. De adidas trademark strepen staan aan de onderkant van de mouwen. Dit is kenmerkend voor het TIRO23 template. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo heeft alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt vanaf dit seizoen door adidas op alle tenues en trainingskleding gebruikt. Op de andere borst prijkt het officiële clublogo in het zwart/rood. TEZOS staat op het midden van de training sweater. De trainingstrui heeft ook dit jaar weer een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten en de achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. De witte versie van het trainingspak heeft dezelfde training sweater, maar dan in het wit met zwarte mouwen.

Manchester United trainingsbroek 2023-2024

Het Manchester United trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingspak. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met een diagonale, groene taping. De adidas trademark strepen staan op de onderkant van de trainingsbroek en zijn rood. Hetzelfde geldt voor de logo's van adidas en de club, welke ter hoogte van de heupen staan. De trainingsbroek heeft ook dit seizoen weer de volgende, functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband met trekkoord, zodat je de pasvorm aan kunt passen.
  • De trainingsbroek is uitgerust met zakken met een rits om spullen in op te bergen
  • De trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.
  • De onderkant van de trainingsbroek is voorzien van enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen.
  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Manchester United  trainingspak bestellen

Het adidas Manchester United trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. In vergelijking met vorig seizoen zijn de prijzen van de trainingskleding wel verhoogd:

  • Training sweater volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL): € 74,95
  • Training sweater kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 64,95
  • Trainingsbroek volwassenen: € 64,95
  • Trainingsbroek kinderen: € 59,95

Check in deze winkels ook andere Manchester United trainingskleding!

Dit is het Manchester United trainingspak 2023-2024
Dit is het Manchester United trainingspak 2023-2024
Dit is het Manchester United trainingspak 2023-2024