Manchester United trainingspak kinderen 2021-2022

Bijna ieder kind wil natuurlijk in hetzelfde Manchester United trainingspak als Cristiano Ronaldo shinen! In dit artikel bespreken we daarom welke Manchester United trainingspakken er voor kinderen beschikbaar zijn. En dat niet alleen; we vertellen ook op welk moment deze pakken gedragen worden en hoe deze eruitzien. De trainingspakken worden door de Mancunians gedragen tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup, Champions League en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Vrijwel alle pakken zijn beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Adidas is sinds de zomer van 2015 de producent van de tenues en trainingskleding van United en is ook dit jaar weer de kledingsponsor van de club.

Zwart Manchester United trainingspak kinderen

Het eerste Manchester United trainingspak werd dit seizoen in juli gelanceerd. Dit betreft het zwarte Manchester United pak, bestaande uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide items zijn geheel zwart met rode en witte details. De adidas strepen op de schouders van de Manchester United trainingstrui en de zijkanten van de trainingsbroek zijn rood en de logo's van adidas en de club op de borst van de sweater en de bovenbenen van de trainingsbroek zijn wit. Beide items hebben dit jaar het TIRO21 template. Dit is het standaard template dat adidas gebruikt voor de pakken van de clubs waarvan het kledingsponsor is. Dit template komt met name tot uiting in het verloop van de adidas strepen op de schouders en mouwen. Deze lopen bijna over de gehele lengte en ter hoogte van het midden vervagen deze door middel van een speciaal gaasje. De training sweaters bevatten dit jaar weer een hoge hals met rits tot de borst. Deze rits kan onder een speciaal vlak verborgen worden wanneer deze naar boven gedaan wordt. De onderkant van de mouwen zijn voorzien van duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de Manchester United trainingstrui is iets langer voor de optimale bescherming. De trainingsbroek heeft de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband om de pasvorm mee aan te passen.

  • De zijkanten van de Manchester United trainingsbroek voor kinderen is voorzien van zakken met ritsjes om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de broek bevat aan de onderkant enkelritsen, om de broek nog makkelijker aan en uit te doen.

  • De stof van het trainingspak betreft 100% polyester en in dit materiaal is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht/zweet naar de buitenkant van de sweater en broek getransporteerd worden. Bovendien heeft het een ventilerend effect. Dit maakt het een ideaal trainingspak om op straat te dragen of om in te trainen.

Dit Manchester United trainingspak is overigens ook in een versie met een witte training sweater beschikbaar. De adidas strepen en de logo's op deze trainingstrui zijn ook rood.

Manchester United presentatiepak kinderen

De collectie bevat echter nog een trainingspak. Het Manchester United presentatiepak wordt door de spelers gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of wanneer de wedstrijden zijn afgelopen. Soms draagt een deel van de technische en medische staf tijdens de wedstrijden ook het presentatiepak of zien we in dit pak de spelers de pers te woord staan. De kleurencombinatie van het Manchester United presentatiepak is hetzelfde als die van het trainingspak waarin de spelers ook trainen, zij het dat dit pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack bevat bovendien een capuchon en een doorlopende rits tot de onderkant van het jack. Het trainingsjack is daarnaast uitgerust met twee zakken en bevat geen duimgaten. Verder ziet het presentatiepak er hetzelfde uit. De stof van dit trainingspak is iets ruwer, waardoor het minder geschikt is om in te trainen (het kan wel), maar des te meer heerlijk is om als fan op straat te dragen. De functionele kenmerken van de trainingsbroek zijn hetzelfde als die van het andere trainingspak.

De spelers van Manchester United dragen dit seizoen ook een Champions League trainingspak. Helaas is dit pak alleen voor volwassenen beschikbaar. Dit zijn momenteel de enige Manchester United KIDS trainingspakken die beschikbaar zijn. Medio december/januari lanceren de club en adidas een nieuw Manchester United trainingspak, welke ook voor kinderen beschikbaar zal zijn en door de spelers vooral gedragen wordt in de tweede seizoenshelft van 2021-2022, dus van januari tot mei 2022. Check hieronder de afbeeldingen van de momenteel wel beschikbare trainingspakken, die gedragen worden door Ronaldo, Sancho, Pogba, van de Beek, Maguire, Cavani, Rashford, Varane, Fernandes en nog meer spelers.

Manchester United trainingspak kinderen bestellen

Het adidas Manchester United trainingspak voor kinderen kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is los € 64,95 en de trainingsbroek is los € 54,95. In totaal is het trainingspak voor kinderen dus € 109,90. Het presentatiejack is € 74,95 voor kinderen. Check in de onderstaande winkels ook andere United KIDS producten. Sommige producten zijn nu al in de SALE. Directe levering!

Bestel het Manchester United trainingspak voor kinderen in deze SHOP!

of deze winkel! 

of de officiële adidas SHOP! 

Zwart Manchester United trainingspak kinderen 2021-2022

Manchester United presentatiepak kinderen 2021-2022