9 januari 2019

Het adidas trainingspak ter ere van de 70ste verjaardag

De echte adidas liefhebber mag vandaag in z'n handjes knijpen. Het Duitse sportmerk heeft vandaag namelijk een limited edition trainingspak uitgebracht. Nee niet van een club, maar van het merk zelf. Het sportmerk uit Herzogenaurach viert dit jaar namelijk haar zeventigste verjaardag en heeft ter ere ere daarvan een special edition collectie gelanceerd. Deze collectie bevat ook een nieuw trainingspak, welke bestaat uit een strak trainingsjack van het Duitse sportmerk en een trainingsbroek. Beide items zijn geheel in stijl van de Duitse kleuren. We bespreken het pak kort hieronder!

adidas 70 year anniversary trainingsjack en trainingsbroek

Het trainingsjack van het retro trainingspak van adidas heeft een heerlijke vintage look in de traditionele Duitse kleuren. Het jack is overwegend zwart met een hoge kraag. Deze kraag is geïnspireerd door de eerste trainingsjack van adi, welke in de jaren '50 al werden gedragen door Die Mannschaft. Het adidas trainingsjack is natuurlijk ook uitgerust met witte details. De drie strepen op de schouders zijn wit en ook een band in de hals is wit. De hoge kraag bevat bovendien een rode band. Hoewel adidas in haar rijke historie meerdere logo's heeft gekend, prijkt op de rechter borst het huidige performance logo. Wat ons betreft had hier het Originals logo mogen staan. De andere borst bevat wel een leuk detail. Hier staat namelijk het geboortejaar van het sportmerk in een blauw label: 1949. Deze tint blauw is geïnspireerd door de kleur van de iconische schoenendozen van adidas. Bovendien prijkt op de achterkant van het trainingsjack nog een gave print. Hier staan de letters LXX en dit is het Latijns voor het getal 70. Verder is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en is de onderkant van het adidas trainingsjack uitgerust met een tailleband.

De details van het trainingsjack komen ook weer terug in de trainingsjack. De broek bevat namelijk ook het blauwe label met daarin het oprichtingsjaar en een wit performance logo. De broek heeft verder natuurlijk de moderne fit en valt dus lekker strak om de benen en enkels. De drie strepen van adidas op de broek zijn ook weer wit. What you see is what you get, geldt voor dit trainingspak! Check hieronder nog meer afbeeldingen van het pak, dat ook direct beschikbaar is. Adidas viert overigens pas in augustus dit jaar officieel haar zeventigste verjaardag. We verwachten dat er in de tussentijd zeker nog meer limited edition producten ter ere van de verjaardag van het merk uitgebracht worden. De collectie bevat ook nog een gaaf voetbalshirt! Check bovendien de gebreide adidas COPA Mundial voetbalschoenen uit dit pack! 

Wat vinden jullie? Gaaf pak of mag het wat meer? Dit pak kan je vanaf nu exclusief bestellen in deze SHOP! Directe levering!