Umbro Milan teamkleding - een ode aan de voetbalshirts van de Milanese clubs

Umbro heeft de nieuwe teamwear collectie voor het komende seizoen (en waarschijnlijk ook voor de seizoenen erna gelanceerd. Ben je op zoek naar teamkleding of tenues van een heritage merk? Dan ben je bij Umbro aan het juiste adres. Het Engelse voetbalmerk was in de jaren '80 en '90 kledingsponsor van tal van Engelse topclubs, waaronder Manchester United, Liverpool, Chelsea, Tottenham Hotspur en Everton. Ook Ajax speelde in de periode 1989-2000 in tenues van Umbro. Hierin werden verschillende successen behaald, met als grootste hoogtepunten het winnen van de Champions League en wereldbeker in 1995. Umbro is heritage en het mag dan ook niet onopvallend genoemd worden dat de nieuwe teamwear collectie van Umbro een echte retro look heeft. In een aantal blogs bespreken we een aantal van deze lijnen uit het assortiment van het Engelse sportmerk. Vandaag zetten we de Milan tenues in het zonnetje.

Verticaal gestreepte voetbalshirts zijn synoniem voor de voetbalshirts van de Milanese voetbalclubs. AC Milan draagt een rood/zwart gestreept voetbalshirt en Inter een blauw/zwart gestreept voetbalshirt. Veel sportmerken hebben dan ook een ''Milan'' lijn in hun teamwear assortiment . Umbro heeft niet alleen de kleurencombinaties van De Milanese clubs in haar assortiment gestreepte voetbalshirt, maar ook tenues in de clubkleuren van Barcelona (Blauw/Rood), PSV (Rood/Wit), Juventus (Zwart/Wit), Vitesse (Geel/Zwart) en Argentinië (Licht Blauw/Wit). Bovendien zijn de Milan tenues in het groen/zwart, geel/blauw, rood/geel en oranje/zwart beschikbaar. Alle shirts uit de Milan lijn van Umbro bevatten korte mouwen en een ronde hals en op de rechterborst van de tenues staat de iconische dubbele diamant, het logo van één van de oudste sportmerken. Umbro is momenteel onder andere kledingsponsor van clubs als PSV, West Ham United, Everton en Werder Bremen. Deze clubs dragen customized voetbalshirts, die niet op een teamwear template van het Engelse voetbalmerk gebaseerd zijn. Dat siert ze!

Uiteraard heeft Umbro ook een groot assortiment aan bijpassende voetbalshirts en voetbalbroekjes in verschillende kleuren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze gave Milan collectie van Umbro. De shirts scoor je al vanaf € 27,95 en is voor zowel kinderen als voor volwassenen beschikbaar. De broekjes bestel je al vanaf € 15,95 en de sokken vanaf € 9,95. In de onderstaande winkel kun je de tenues ook laten bedrukken met een logo van jouw club, elftal of bedrijf. Bovendien heb je de mogelijkheid de Milan voetbalshirts van Umbro te laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel deze gave Umbro Milan teamkleding direct in deze SHOP!