Retake eert helden en sterspelers met unieke Gallery Style bedrukking

Als je een voetbalshirt koopt, is het tegenwoordig niet meer de vraag of je een voetbalshirt laat bedrukken met een naam en nummer, maar met welke bedrukking. Kies je voor de bedrukking van een eigen naam en nummer of voor de printing van één van de sterren van de club of het nationale elftal? Dit moet wel dezelfde (officiële) bedrukking zijn als de spelers dragen, want anders ziet het tenue er niet meer origineel uit. Vaak vragen clubs en verschillende (shops) een extra bedrag voor het personaliseren van een voetbalshirt. Dit varieert van € 15.- tot € 20,- en in sommige periodes kun je je voetbalshirt zelfs gratis laten personaliseren. Het mag duidelijk zijn dat het personaliseren van voetbalshirts een hot item is. Hieraan wordt vandaag een hoofdstuk toegevoegd. Subside Sports, bekend om haar grote assortiment aan voetbalshirts en bedrukkingen, heeft voor verschillende tenues een zogenaamde Gallery bedrukking geïntroduceerd.

Direct fan van deze unieke bedrukking? Bestel het exclusief in deze winkel! 

Wat is de Gallery Style bedrukking? 

Wat is die Gallery bedrukking eigenlijk? Zie je het al voor je? Dat de spelers van jouw club of nationale elftal niet alleen hun achternaam en nummer op de achterkant van het shirt dragen, maar ook nog een afbeelding van henzelf. Dit is namelijk precies wat de Gallery bedrukking is. In de rugnummers van de Gallery bedrukking is namelijk een retro afbeelding van de desbetreffende sterspeler in actie verwerkt. Momenteel is het assortiment gallery style bedrukkingen beperkt tot spelers, die hun sporen al lang en breed in het voetbal verdiend hebben en het predicaat ''held'' hebben. We werpen even een korte blik op een aantal van deze bedrukkingen. Uiteraard mag de Gallery Style bedrukking van Maradona niet ontbreken. De Argentijnse ster speelde in 1981-1982 en in 1995-1997 voor Boca Juniors. Van de eerste periode bij Boca is er een Gallery bedrukking beschikbaar. In zijn nummer staat een afbeelding van Diego Maradona in het voetbalshirt van Boca Juniors. Wil je liever een Gallery bedrukking van Maradona in het Argentinië shirt? Ook die is er! Als we het over helden hebben, mag Paolo Maldini niet ontbreken. In de periode 1984-2009 speelde ''I Capitano'' 647 wedstrijden voor AC Milan. De grootste periode van zijn carrière droeg Maldini nummer 3 en in zijn nummer is een afbeelding van de ster in het Milan shirt verwerkt. Een andere Italiaanse held heeft pas net zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Een andere ''Íl Capitano'' speelde ook zijn gehele carrière voor één club. We hebben het hier over Francesco Totti, die in de periode 1992-2017 783 wedstrijden voor het eerste elftal speelde. Nummer 10 was het rugnummer van Totti en in het rugnummer van de Totti Gallery bedrukking is ook weer een afbeelding van de voormalige aanvaller van AS Roma en het nationale elftal verwerkt. Dit is slechts een greep uit het brede assortiment aan Gallery bedrukkingen van Retake en Subside Sports. Andere sterren die geëerd worden met deze bedrukking zijn onder andere Zico, Bergkamp, Cantona, Zanetti, Beckham, Solskjaer, Socrates, Zidane, Valderrama, Iniesta, Henry en Laudrup.

Krijgen sterren dan alleen een Gallery bedrukking als ze gestopt zijn met voetballen en een aardig CV hebben opgebouwd? Nee! Van verschillende nog actieve voetballers is er ook een Gallery bedrukking beschikbaar. Dit zijn met name de spelers die het verschil maken, zoals Messi, Ronaldo, Griezmann, Salah, Eriksen en Kane! Check hieronder nog een aantal afbeeldingen van deze unieke Gallery bedrukkingen!

Gallery Style bedrukking los bestellen

De Gallery bedrukking van verschillende spelers kun je dus direct bestellen. De meeste bedrukkingen hebben een prijs van € 19,95. Bij deze bedrukkingen worden de instructies geleverd om de printing op je voetbalshirt aan te brengen. Je kunt ook zelf je voetbalshirt naar hen sturen en de Gallery bedrukking op jouw tenue aan laten brengen. Zit de printing waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Dan kan je altijd contact met hen opnemen via info@subside.nl.

Bestel jouw Gallery Style bedrukking exclusief in deze SHOP!