28 december 2017

Adidas Condivo 18 shirt uitgekomen

Jaja… Het wereldkampioenschap voetbal komt er alweer bijna aan! Na 4 jaar wachten gaat dit grote toernooi dan eindelijk weer plaats vinden en iedereen heeft er al zin in. Welk team gaat er afvallen? Wie gaat zich plaatsen voor de knock-out fase? Wie wordt er topscorer? Voor dit geweldige evenement moeten de teams er natuurlijk geweldig uit zien. Daarvoor heeft adidas een handig hulpmiddel gebruikt! Lees snel verder wat dit hulpmiddel is.


adidas Condivo 18 shirt

In de intro las je over een hulpmiddel dat adidas gebruikt om elk team er goed uit te laten zien. Dit hulpmiddel wat gebruikt wordt is het adidas Condivo 18 shirt. Dit shirt wordt door de ontwerpers van adidas gebruikt als basis voor elk WK2018 shirt van een land. Het shirt is zo standaard mogelijk gehouden waardoor bijna elk voetbalshirt van adidas hierop gebaseerd kan zijn. Het shirt lijkt op het eerder uitgekomen Entrada shirt, maar het Entrada shirt is geen basis shirt voor de WK shirts. 

We vertellen nu meer wat over het shirt. Omdat het shirt een basis moet zijn voor elk shirt, is het shirt gemaakt van 1 kleur. Deze kleur is gebruikt voor het grootste gedeelte van het shirt. Verder staan er een paar kleine details op het shirt die voor adidas kenmerkend zijn. Te denken aan het adidas logo wat op de rechterborst staat, maar natuurlijk ook de 3 bekende adidas strepen die lopen van de nek tot de schouders. Wel heeft het shirt dunne horizontale strepen die in een lichtere kleur van het shirt zijn weergegeven.

Kortom een standaard shirt wat gebruikt wordt als basis voor elk ander shirt.

adidas Condivo 18 shirt bestellen

Om het adidas Condivo shirt te bestellen hoef je niet langer door te zoeken. Voor jouw eigen adidas Condivo 18 shirt hoef je alleen naar deze officiële shop te gaan en jouw maat en kleur uit te zoeken! De beschikbare kleuren zijn rood, donkerblauw, zwart, wit, groen en lichtblauw.