27 december 2017

Adidas lanceert de Entrada 18 voetbalshirts

Het jaar 2017 is alweer bijna voorbij en dat betekend dat de grote sportmerken met nieuwe shirts komen. Ook adidas doet mee aan deze trend en heeft een nieuw shirt ontwikkeld. Dit shirt is alleen iets anders dan een ander adidas shirt. Het is namelijk het shirt dat gebruikt wordt als basis voor elk shirt dat adidas gaat produceren!! Lees hieronder meer over de Entrada voetbalshirts.

 

Design adidas Entrada shirts

adidas heeft elk jaar een gigantische taak met het maken van voetbalshirts voor een groot aantal clubs. Om dit allemaal te kunnen behalen heeft adidas veel designers die allemaal shirts ontwerpen voor het merk. Deze lastige taak om elke keer maar weer een nieuw shirt te ontwerpen begint altijd bij een basis shirt. Dit adidas basis shirt is speciaal ontworpen om altijd het begin van een shirt te zijn. Het Entrada shirt van adidas is dit basis shirt geworden!

Dit Entrada shirt is zo simpel mogelijk gemaakt waardoor dit voor bijna elk shirts van adidas een begin kan zijn. Het shirt is namelijk overwegend één kleur gemaakt met een aantal kleine details die adidas altijd wilt gaan gebruiken.

Het eerste detail is te zien boven aan het shirt bij de kraag. Hier loopt een dunne rand rondom de nek die verschilt van kleur bij elk ander Entrada shirt. Als tweede zijn de drie bekende strepen van adidas te zien die lopen van de nek tot aan de schouders. Het derde detail is een streep die van de oksel tot onder aan het shirt loopt waardoor een kleine kleurvariatie zichtbaar wordt. Het vierde en laatste detail is het adidas logo wat op de rechterborst is te zien.

Kortom, een heel eenvoudig shirt wat gebruikt wordt als basis voor de andere shirts van adidas.

 

adidas Entrada shirt kopen

Het adidas Entrada shirt zal binnenkort beschikbaar zijn in de officiële adidas shop in de kleuren zwart, wit, blauw, groen, rood, geel en oranje. Omdat het shirt zo simpel is om als basis te zijn voor elk ander shirt, is het shirt ook niet duur! De prijs dat adidas gaat vragen voor het shirt is €18,-.

Wil jij nu al nieuwe teamkleding hebben? Check dan deze site voor gave teamkleding en andere accessoires!