Merk: SKU: IN9368

Bestel direct en snel de zilveren training versie van de adidas Euro 2024 Fussballliebe voetbal. Dit betreft de goedkope versie van de voetbal, welke perfect is om mee te spelen op straat, op gras of op kunstgras. Bovendien is de voetbal perfect om mee te trainen. Deze bal moet na levering overigens nog wel opgepompt worden. Dit is de overwegend witte versie van de voetbal. Qua design heeft deze voetbal dezelfde kenmerken als de officiële voetbal waarmee gespeeld wordt tijdens het EK van 2024 in Duitsland. De naam van de voetbal is Fussballliebe. De voetbal staat namelijk symbool voor de liefde voor het voetbal. Het design van de bal met levendige en primaire kleuren is geïnspireerd door de liefde, energie en diversiteit van het toernooi en de liefde die Europa heeft voor voetbal. De adidas EURO 2024 Fussballliebe voetbal is zilver en bevat een design van driehoeken in het zwart, rood, geel en groen. Bovendien bevat deze voetbal de logo's van de UEFA, Euro 2024 en adidas. De opvallende, kleurrijke graphics met een hologramachtige finish bootsen die van de officiële wedstrijdbal na die in Duitsland wordt gebruikt.

Deze adidas Euro 24 trainingsbal is dankzij de machinaal gestikte constructie en de binnenbal van butyl ideaal voor regelmatig gebruik. Voel de passie van het prachtige spel elke keer dat je contact maakt met de buitenbal van TPU, en speel als de Europese kampioenen.

Dit zijn de technische kenmerken van de bal:

  • Buitenbal: 100% TPU-film
  • Robuuste constructie met een zachte touch
  • Een reflecterende Uniforia trainingsbal
  • Binnenbal van butyl
  • Uniforia-graphics
  • Moet nog opgepompt worden
  • Kleur: Zilver/Zwart/Multicolor

Klik direct op de buttons om deze voetbal te kopen! Deze bal is beschikbaar in de maten 3, 4 en 5, dus voor verschillende leeftijden!