Bundesliga wedstrijdbal 2021-2022 Derbystar officieel gepresenteerd

De officiële Bundesliga wedstrijdbal 2021-2022 is vandaag door producent Derbystar en de organisatie van de Duitse competitie officieel gepresenteerd. Met deze zogenaamde Derbystar Brillant APS Bundesliga V21 voetbal spelen de clubs in de 1. Bundesliga en 2. Bundesliga de competitiewedstrijden gedurende het seizoen 2021-2022. Derbystar verzorgt sinds het seizoen 2018-2019 de officiële Bundesliga wedstrijdballen en onlangs werd het contract met het Duitse sportmerk verlengd tot en met het seizoen 2025-2016.

Evenals vorig seizoen heeft de nieuwe Bundesliga voetbal het zogenaamde APS Brillant V21 model. Dit jaar heeft de bal ook opvallende kleuren. De panels zijn een combinatie van wit en lichtblauw en in de lichtblauwe panels is een fading print verwerkt. Verder is de bal uitgerust met een design van driehoeken in het oranje/wit, welke zich bevinden rondom de vijfhoekige panels en daardoor een design van sterren vormen. Uiteraard staan ook dit jaar op de bal weer de logo's van de competitie en productent Derbystar. Het merk dat in Nederland onderdeel is van het bedrijf Deventrade, verzorgt ook de officiële Eredvisie wedstrijdballen.

Verder is de Bundesliga voetbal 2021-2022 gemaakt van een speciaal en duurzaam PU materiaal en bestaat de bal uit 32 hand gestikte panels. Door gebruik te maken van dit materiaal heeft de bal stabiele vluchteigenschappen en is de bal waterafstotend, waardoor deze bal perfect te gebruiken is in alle weersomstandigheden. Dit materiaal zorgt voor het zachte balcontact en het materiaal is ook nog eens super duurzaam. Dit betekent dat de bal perfect is om het gehele seizoen mee te trainen of wedstrijden te spelen. In het algemeen geldt dat ballen die van PU materiaal gemaakt zijn zachter zijn dan PVC ballen en ook soepeler blijven bij lage temperaturen. Niet onbelangrijk is dat de nieuwste voetbal een perfecte ronde binnenbal bevat. Bovendien voldoet de nieuwe Bundesliga DERBYSTAR voetbal aan alle FIFA voorwaarden!

  • De officiële wedstrijdbal betreft de top ''competition'' voetbal, welke voldoet aan de eisen van de FIFA.
  • De bal heeft de optimale eigenschappen als het gaat om aerodynamic.
  • De bal heeft de perfecte rondingen, omdat het uit 32 panels bestaat.
  • De ballen zijn handgestikt , wat voor extra flexibiliteit zorgt. 
  • De naden van de bal zijn slijtvast.
  • De bal is gemaakt van een natuurlijke latex voor een optimale ronde vorm en de perfecte stuit
  • Het balcontact met deze bal is extreem zacht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Derbystar Bundesliga Briljant APS wedstrijdvoetbal 2020-2021.

Officiële Bundesliga voetbal 2021-2022 bestellen

De nieuwe Derbystar Bundesliga 2021-2022 voetbal kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De officiële wedstrijdbal heeft een prijs van € 140,-, maar de replica voetbal van de Bundesliga bestel je al vanaf € 24,95. Van de bal is ook een winterversie en zijn ook verschillende replica versies beschikbaar. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Bundesliga bal altijd in deze winkel

of deze SHOP!