Barcelona trainingsshirt 2019-2020 - Blauw

Koop hier nieuwste blauwe Barcelona trainingsshirt van Nike voor kinderen en volwassen. Dit Barcelona trainingsshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 165, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019.

Het shirt is overwegend blauw en bevat een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte hals en diagonale hals Bovendien bevat het shirt rode details. Alle logo's op het trainingsshirt zijn namelijk rood, waardoor het trainingsshirt geheel in stijl van de kleuren van Barcelona is. De mouwen van het tenue zijn uitgerust met flitsende zigzag strepen. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Spaanse club en op het midden van het trainingsshirt staat sponsor BEKO. De Barcelona trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als De Jong,  Messi, Dembele, Coutinho, Suarez, Rakitic of andere sterren schitteren in dit trainingsshirt van Barcelona? Klik dan op de button(s) hieronder om de training shirt te kopen!