Barcelona Match thuisshirt 2022-2023 Dri Fit ADV

Koop hier de Match versie van het Nike FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het nieuwe Barcelona voetbalshirt is uitgerust met de zogenaamde DRI Fit ADV technologie. Dit Nike voetbalshirt is het tenue dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het Nike Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het voetbalshirt strak om het lichaam valt, nog lichter is en snel vocht transporteert. Bovendien beweegt het voetbalshirt perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van dit FC Barcelona voetbalshirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het voetbalshirt nog lichter maakt. Dit tenue is daarnaast uitgerust met extra ventilatiezones op strategische plekken. Dit voetbalshirt wordt door FC Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden dit seizoen. 

Het Nike FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de Olympische Spelen van 1992. Dertig jaar geleden vonden de Olympische Spelen in de stad plaats. De geest van dertig jaar geleden is vertaald in het design van het nieuwe FC Barcelona thuistenue. Het voetbalshirt bevat een design van verticale blauwe, rode en navy blauwe banen. In deze banen is een speciaal patroon verwerkt. De banen staan dit jaar symbool voor de nieuwe verbindingen met de zee en de creatie van nieuwe ruimtes. Voorafgaand aan de Olympische Spelen werden er namelijk veel nieuwe gebouwen gebouwd en werd er een verbinding met de zee aangelegd. De bovenkant en de mouwen van het voetbalshirt zijn donkerblauw. De banen en het overige gedeelte van het tenue worden gescheiden door een ronding. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het goud en ook het logo van sponsor SPOTIFY op het midden van het tenue is goud. De linkerborst is uitgerust met het FC Barcelona logo en op de onderkant van de achterzijde van het voetbalshirt staat het logo van de UNHCR/ACNUR. In de nek op de achterzijde van het FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 staat een graphic van rode en gele blokken. Deze blokken verwijzen naar de kleuren van de Catalaanse vlag. 

De FC Barcelona voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues zijn onderdeel van het Nike MOVE TO ZERO programma. Deze tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen.

Klik direct op de buttons om het FC Barcelona Dri Fit ADV thuisshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het nieuwe Barcelona tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!