Barcelona anthem trainingsjack voor kinderen

Bestel hier het Barcelona trainingsjack voor kinderen. Dit jack wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit trainingsjasje kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit jack is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar.

Het FC Barcelona trainingsjack 2021-2022 heeft ook dit jaar het zogenaamde I96 template. Het jack is aan de bovenkant blauw en aan de onderkant navy blauw. Beide delen worden gescheiden door een brede rode band net onder de borst. Verder is het officiële FC Barcelona trainingsjack dit seizoen uitgerust met witte details. De biesjes en de baseball kraag van het FC Barcelona jack zijn namelijk wit. Verder bevat het jack een doorlopende rits en heeft het twee zakken aan de zijkanten. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. De tailleband aan de onderkant en de cuffs van de mouwen zorgen ervoor dat het trainingsjack perfect om het lichaam valt. Dit trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en heeft een normale pasvorm! Bovendien is het jack uitgerus tmet de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil je net als de Memphis, Fati, Coutinho, Pedri, Demir, Garcia, Dembélé, Frenkie de Jong, Pique en andere spelers n in dit jack schitteren? Klik dan direct op de buttons!