SKU: DM1840-453

Koop hier het nieuwste Nike FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou gedurende 2022-2023

Het Nike FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de Olympische Spelen van 1992. Dertig jaar geleden vonden de Olympische Spelen in de stad plaats. De geest van dertig jaar geleden is vertaald in het design van het nieuwe FC Barcelona thuistenue. Het voetbalshirt bevat een design van verticale blauwe, rode en navy blauwe banen. In deze banen is een speciaal patroon verwerkt. De banen staan dit jaar symbool voor de nieuwe verbindingen met de zee en de creatie van nieuwe ruimtes. Voorafgaand aan de Olympische Spelen werden er namelijk veel nieuwe gebouwen gebouwd en werd er een verbinding met de zee aangelegd. De bovenkant en de mouwen van het voetbalshirt zijn donkerblauw. De banen en het overige gedeelte van het tenue worden gescheiden door een ronding. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het goud en ook het logo van sponsor SPOTIFY op het midden van het tenue is goud. De linkerborst is uitgerust met het FC Barcelona logo en op de onderkant van de achterzijde van het voetbalshirt staat het logo van de UNHCR/ACNUR. In de nek op de achterzijde van het FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 staat een graphic van rode en gele blokken. Deze blokken verwijzen naar de kleuren van de Catalaanse vlag. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge. De FC tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Check ook het speciale Barcelona thuisshirt voor kinderen.

Check hier de shops waar je dit FC Barcelona voetbalshirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. 

Koop deze producten