Barcelona voetbalshirt kinderen 2022-2023

Koop hier nieuwe Nike FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 voor kinderen. Dit tenue kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176. In de shops kan je het voetbalshirt van Barcelona in verschillende kindermaten kopen, voor baby's, little boys en de grotere kinderen. Het voetbalshirt voor kinderen is namelijk beschikbaar voor kinderen van 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. In dit voetbalshirt speelt FC Barcelona de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen.

Het Nike FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de Olympische Spelen van 1992. Dertig jaar geleden vonden de Olympische Spelen in de stad plaats. De geest van dertig jaar geleden is vertaald in het design van het nieuwe FC Barcelona thuistenue. Het voetbalshirt bevat een design van verticale blauwe, rode en navy blauwe banen. In deze banen is een speciaal patroon verwerkt. De banen staan dit jaar symbool voor de nieuwe verbindingen met de zee en de creatie van nieuwe ruimtes. Voorafgaand aan de Olympische Spelen werden er namelijk veel nieuwe gebouwen gebouwd en werd er een verbinding met de zee aangelegd. De bovenkant en de mouwen van het voetbalshirt zijn donkerblauw. De banen en het overige gedeelte van het tenue worden gescheiden door een ronding. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het goud en ook het logo van sponsor SPOTIFY op het midden van het tenue is goud. De linkerborst is uitgerust met het FC Barcelona logo en op de onderkant van de achterzijde van het voetbalshirt staat het logo van de UNHCR/ACNUR. In de nek op de achterzijde van het FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 staat een graphic van rode en gele blokken. Deze blokken verwijzen naar de kleuren van de Catalaanse vlag. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge. De FC tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De FC Barcelona voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues zijn onderdeel van het Nike MOVE TO ZERO programma. Deze tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen.

Wil jij net als de spelers van FC Barcelona in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het nieuwe Barcelona tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!