Barcelona voetbalshirt kinderen 2019-2020

Koop hier nieuwe Barcelona shirt voor 2019-2020 voor kinderen. Dit tenue kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176. In de shops kan je het shirt van Barcelona in verschillende kindermaten kopen, voor baby's, little boys en de grotere kinderen. Het voetbalshirt voor kinderen is namelijk beschikbaar voor kinderen van 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.

Dit shirt ziet er precies hetzelfde uit als het shirt dat de spelers van de club dragen. Dit NIKE shirt wordt door Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in Camp Nou dit seizoen. Dit thuisshirt wordt onder andere gedragen door sterren als De Jong, Messi, Suarez, Coutinho, Rakitic, Dembele, Pique en andere sterren van de club. Het Barcelona thuisshirt heeft dit seizoen een opvallend design. Het tenue wordt namelijk gekenmerkt door checkered print van ruiten over het shirt. De ruiten zijn natuurlijk Blaugrana. Verder is het tenue uitgerust met blauwe mouwen. Het shirt bevat een zogenaamde Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Het bovenste deel van de hals wordt gekenmerkt door de dunne, rode en gele strepen. Deze strepen zijn geïnspireerd door de Catalaanse vlag, La Senyera. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het geel en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik op de buttons om het shirt exclusief te kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.