Barcelona Champions League uit shirt voor kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste, roze Barcelona shirt voor kinderen. Dit is het shirt waarin Barcelona de uitwedstrijden in de Champions League speelt gedurende 2018-2019. Bovendien speelt de Catalaanse club in dit shirt een aantal wedstrijden in de Spaanse La Liga en Copa del Rey gedurende dit seizoen. Het shirt voor kinderen kan je kopen voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. Het shirt kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.

Het 3e shirt van Barcelona is dit seizoen een combinatie van roze en rood en bevat een diagonale scheiding. Deze scheiding is geïnspireerd door de Avinguda Diagonal, die dwars door de stad snijdt. Bovendien bevat het voetbalshirt van Barcelona een all-over print. Deze print is geïnspireerd door L'Eixample, een bekende wijk in de stad. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linker mouw en de achterkant van het shirt is uitgerust met het logo van UNICEF. Dit  3e shirt of Champions League uitshirt wordt onder andere gedragen door sterren als Messi, Suarez, Dembele, Rakitic, Coutinho, Melo, Pique  en andere sterren van de club. De tenues voor kinderen bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het thuisshirt voor kinderen. 

Klik op de buttons om het shirt exclusief te kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.