Barcelona Champions League uit shirt voor kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste, Barcelona 3e voetbalshirt kinderen. Dit is het shirt waarin Barcelona de uitwedstrijden in de Champions League speelt gedurende 2019-2020. Bovendien speelt de Catalaanse club in dit shirt een aantal wedstrijden in de Spaanse La Liga en Copa del Rey gedurende dit seizoen. Het shirt voor kinderen kan je kopen voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. Het shirt kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.

Het 3e shirt of Champions League uitshirt van Barcelona is dit jaar een ode aan het voetbalshirt van het seizoen 1996-1997. Dit is het seizoen waarin Barcelona de Europa Cup II won ten faveure van Paris Saint Germain. Deze wedstrijd werd door Barcelona met 1-0 gewonnen in de Rotterdamse Kuip. In dit seizoen won Barcelona ook de Copa del Rey. Bij Barcelona speelden in dit seizoen spelers als Ronaldo, Guardiola, Luis Enrique, De La Pena, Popescu, Ferrer en Figo. Het nieuwe voetbalshirt voor 2019-2020 is geheel lichtblauw/turquoise en bevat een all-over print van elementen uit het Barcelona logo. Zo bestaat de print uit het kruis van het Barcelona logo en de verticale strepen. Ook de Blaugana details zijn in het tenue verwerkt. De jaren '90 en oldskool v-hals is navy blauw en de gevouwen kraag is een combinatie van rood en blauw. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw en op de achterkant van het shirt staat sponsor UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Check bovendien het thuisshirt voor kinderen. 

Klik op de buttons om het shirt exclusief te kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.