SKU: DN2706-044

Koop hier de Match versie van het Nike FC Barcelona 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit authentic voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het tenue dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het Nike Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het voetbalshirt strak om het lichaam valt, nog lichter is en snel vocht transporteert. Bovendien beweegt het voetbalshirt perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van dit FC Barcelona voetbalshirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het voetbalshirt nog lichter maakt. Dit tenue is daarnaast uitgerust met extra ventilatiezones op strategische plekken. Dit voetbalshirt wordt door FC Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden dit seizoen. 

Het FC Barcelona 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de Creu de Sant Jordi (Sint-Joriskruis). Deze erepenning reikt de regering van Catalonië uit aan mensen of organisaties die een grote betekenis voor de regio hebben gespeeld. In 1992 kwam deze eer toe aan FC Barcelona, dat in 1992 de Europa Cup I finale gewonnen had. Het FC Barcelona 3e voetbalshirt 2022-2023 is grijs en bevat op de voorkant een groot kruis in de clubkleuren van FC Barcelona: rood/blauw. Verder bevat het FC Barcelona 3e voetbalshirt een ronde hals met daaronder een ronding. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, de linkerborst is uitgerust met het clublogo en op het midden van het tenue staat het logo van sponsor SPOTIFY. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag. 

De FC Barcelona voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues zijn onderdeel van het Nike MOVE TO ZERO programma. Deze tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen. 

Wil jij net als de sterren van de Spaanse club schitteren in het FC Barcelona Dri Fit ADV 3e voetbalshirt 2022-2023? Check hier de winkels waar je dit voetbalshirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. 

Koop deze producten