Barcelona trainingspak voor baby's

Koop hier het nieuwste Barcelona trainingspak voor baby's. Dit pak kan je kopen voor kinderen van 0 tot 3 maanden, 3 tot 6 maanden, een half jaar tot een jaar en baby's van twee jaar. Dit pakje is namelijk beschikbaar in de maten 62, 68, 74, 80, 86, 92 en 98. Dit pak voor baby's is gebaseerd op het pak waarin de spelers van Barcelona trainen ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Dit pakje voor baby's bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek.

Het trainingsjack van dit pak is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de hoge hals. Over de borst loopt een brede blauwe band, waardoor het pak geheel in stijl van de clubkleuren van FC Barcelona is! Over de schouders en mouwen loopt een blauwe strip.  Verder is het jack uitgerust met zakken. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Spaanse club. De trainingsbroek van het pak is bordeaux rood en valt strak om de benen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van Nike en aan de onderkant bevinden zich ritsen.  De zijkanten van de broek bevatten ook weer een blauwe taping. Dit trainingspak heeft een slim (strakke pasvorm) en is uitgerust met de Nike Dri fit technology, voor een optimale prestatie. Deze technologie zorgt namelijk voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie.  Wil jij net als Messi, Dembele, Coutinho, Suarez, Rakitic, Umtiti of andere sterren schitteren in dit nieuwe trainingspak van Barcelona? Klik dan op de button(s) om het trainingspak te kopen!

Wil je dat jouw baby dit pak net als Messi, Suarez, Rakitic en Coutinho direct draagt? Klik dan op de button(s) om het trainingspak te kopen! Check ook nog meer informatie over het trainingspak van Barca.