SKU: DJ7642-716

Koop hier de authentic versie van het FC Barcelona uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het tenue dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het Nike Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het voetbalshirt strak om het lichaam valt, nog lichter is en snel vocht transporteert. Bovendien beweegt het voetbalshirt perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van dit FC Barcelona voetbalshirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het voetbalshirt nog lichter maakt. Dit tenue is daarnaast uitgerust met extra ventilatiezones op strategische plekken. Dit voetbalshirt wordt door FC Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden dit seizoen. 

Het FC Barcelona uitshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de Olympische Spelen van 1992. Het is dit jaar 30 jaar geleden dat de Olympische Spelen plaatsvonden in de stad Barcelona. Qua infrastructuur heeft de stad een grote transformatie ondergaan om het mondiale toernooi te organiseren. Het voetbalshirt is volledig goud en bevat een all-over print van verschillende iconische plekken in de stad. De gouden kleur is een knipoog naar de gouden medailles van de Olympische Spelen. De band aan de onderkant van de mouwen van het Barcelona uitshirt is in stijl van de kleuren van de Olympische ringen: blauw/geel/zwart/lichtblauw/rood. Het FC Barcelona uitshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Alle logo's op het tenue zijn navy blauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: navy/goud. Ook het logo van Spotify op het midden van het tenue is navy. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hier de winkels waar je dit FC Barcelona Dri Fit ADV uitshirt 2022-2023 exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. 

Koop deze producten