SKU: DJ7675-716

Koop hier het nieuwste Nike FC Barcelona uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit FC Barcelona voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2022-2023

Het FC Barcelona uitshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de Olympische Spelen van 1992. Het is dit jaar 30 jaar geleden dat de Olympische Spelen plaatsvonden in de stad Barcelona. Qua infrastructuur heeft de stad een grote transformatie ondergaan om het mondiale toernooi te organiseren. Het voetbalshirt is volledig goud en bevat een all-over print van verschillende iconische plekken in de stad. De gouden kleur is een knipoog naar de gouden medailles van de Olympische Spelen. De band aan de onderkant van de mouwen van het Barcelona uitshirt is in stijl van de kleuren van de Olympische ringen: blauw/geel/zwart/lichtblauw/rood. Het FC Barcelona uitshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Alle logo's op het tenue zijn navy blauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: navy/goud. Ook het logo van Spotify op het midden van het tenue is navy. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Standaardpasvorm voor een relaxed en aangenaam gevoel.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door het voetbalshirt dat de spelers op het veld dragen.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Goud
  • Stijl: DJ7676-716

Klik direct op de buttons om het FC Barcelona uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen.  Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers van FC Barcelona. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op het tenue dragen. 

Koop deze producten