Dit zijn de nieuwe FC Barcelona trainingsshirts 2024

FC Barcelona en Nike hebben vandaag de nieuwe trainingslijn voor de tweede seizoenhelft van het seizoen 2024-2025 gepresenteerd. Deze collectie bevat, naast een trainingspak, ook een nieuw trainingsshirt en warming-up shirt, die door het keurkorps van trainer Xaxi gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up van januari tot mei 2024. Dit betreft direct de laatste trainingslijn van dit seizoen. Medio juni lanceren Nike en de Spaanse club de trainingslijn voor het seizoen 2024-2025.

FC Barcelona trainingsshirt 2024 - Blauw/Rood/Goud

Het Nike FC Barcelona trainingsshirt 2024 is het eerste trainingsshirt van Nike dat het nieuwe Nike Strike template heeft. Dit template wordt vooral gekenmerkt door het gebruik van een golf op de schouders. Op de schouders van het FC Barcelona trainingsshirt is deze golf goud, evenals de andere details op het trainingsshirt. Het trainingstenue is verder geheel in stijl van de clubkleuren van de Catalaanse club. De body van het shirt is bordeaux rood en de mouwen zijn blauw. Het trainingsshirt is uitgerust met een ronde hals, welke aan de achterkant goud is en aan de voorkant bordeaux rood. Alle logo’s op het FC Barcelona trainingsshirt zijn goud. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het goud en de andere borst bevat het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: bordeaux rood/goud. Ook het logo van Spotify prijkt in het goud op het midden van het trainingsshirt. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een bordeaux rode taping en een diagonale gouden lijn. Ook het Nike- en het clublogo zijn goud.

FC Barcelona warming-up shirt 2024

Het FC Barcelona warming-up shirt 2024 heeft een iets rijker design dan het trainingsshirt. Ook dit shirt is in stijl van de clubkleuren, maar bevat een all-over print van de contouren van het clublogo. Deze logo’s zijn in verticale banen op het trainingsshirt verwerkt. De blauwe en rode schilden wisselen elkaar af en bevatten een contrasterende omranding. Wat verder opvalt is dat de swoosh van Nike op de linkermouw van de pré match top staat en de logo’s van FC Barcelona en Spotify in het goud centraal op de borst. Ook dit trainingsshirt heeft een ronde hals. Het warming-up shirt kan gecombineerd worden met het voetbalbroekje van het trainingstenue, maar ook met het wedstrijdbroekje van het FC Barcelona voetbalshirt.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof van de FC Barcelona trainingstenues verwerkt
  • Pasvorm: Normaal
  • Ronde hals

FC Barcelona trainingstenue 2024 bestellen

De FC Barcelona trainingskleding 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het trainingsshirt € 49,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 44,95. De warming-up shirts zijn beschikbaar vanaf € 59,95 en de trainingsbroekjes vanaf € 39,95. Check ook andere trainingskleding van de Catalaanse voetbalclub in deze winkels!

Dit zijn de nieuwe FC Barcelona trainingsshirts 2024
Dit zijn de nieuwe FC Barcelona trainingsshirts 2024
Dit zijn de nieuwe FC Barcelona trainingsshirts 2024
Dit zijn de nieuwe FC Barcelona trainingsshirts 2024