Barcelona thuis shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Barcelona thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou gedurende 2020-2021. 

Het Barcelona thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 2010-2011. Dit was het seizoen waarin Barcelona verschillende prijzen won. In 2011 won Barcelona onder leiding van Pep Guardiola de Champions League door Manchester United met 3-1 te verslaan in Wembley. Het tenue heeft dan ook kenmerken van het tenue van destijds. Het voetbalshirt bevat weer brede blauwe en rode verticale banen en deze worden dit seizoen geflankeerd door dunnere gele banen. Ook in 2011 hadden de Barcelona tenues deze dunne gele banen, welke ook geïnspireerd zijn door de tenues van de jaren '20 van de vorige eeuw. De blauwe en rode banen bevatten dit seizoen bovendien een gradïent design van dunne, flitsende puntjes. Ook de ronde hals van het Barcelona thuistenue 2020-2021 is geel en bevat aan de achterkant een kleine v-opening. Onder de hals op de achterkant van het tenue bevindt zich een horizontale lijn, verdeeld in gele en rode blokjes. Dit is een verwijzing naar de vlag van Catalonië: La Senyera. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het geel en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Check ook het speciale Barcelona thuisshirt voor kinderen.

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals Coutinho, Dembele, Messi, de Jong en Suarez. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!