Arsenal authentic Climachill 3e voetbalshirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe Arsenal authentic shirt voor 2019-2020. Het authentic voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de Climachill technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 100 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Dit betreft het Arsenal uitshirt, waarin de club de Premier League, FA Cup en Europa League uitwedstrijden speelt. Het cup voetbalshirt van Arsenal is  dit jaar overwegend navy blauw met gele accenten. De gele accenten zijn vooral te vinden in de ronde hals, de drie adidas strepen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van de club, adidas en Fly Emirates op het tenue zijn geel. Adidas is vanaf dit jaar  kledingsponsor van de club en het logo van het Duitse sportmerk staat op de rechterborst. De linker borst bevat het iconische logo van de club en op het midden van het shirt staat Fly Emirates. Het logo van subsponsor VISIT RWANDA staat op de linkermouw. 

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Özil, Aubameyang en andere sterspelers. Klik op de button om het shirt te kopen!