13 maart 2017

Nike Precision IV voetbalshirts 2017-2018

Nike heeft opnieuw een nieuw template voor de teamkleding voor 2017-2018 gelanceerd. Op dit ''nieuwe'' template zullen verschillende voetbalshirts van amateurclubs of profclubs voor 2017-2018 zijn gebaseerd. De nieuwe Nike Precision IV voetbalshirts zijn overigens geen onbekenden. Dit template werd namelijk voor het eerst afgelopen jaar al geïntroduceerd door Nike en is het template waarop de 3e shirts van onder andere Barcelona, Manchester City, AS Roma en Galatasaray voor 2016-2017 zijn gebaseerd. Check hieronder alle details van het nieuwe template van Nike.

Het nieuwe Nike Precision 4 template is gelanceerd in verschillende kleuren en wordt gekenmerkt door de flitsende verticale strepen over het shirt. Deze strepen zijn aan de bovenkant van het shirt dunner en worden naar de onderkant van het shirt wat dikker. Deze flitsende strepen lopen niet door over de mouwen en achterkant van het voetbalshirt. Verder zijn alle shirts uit dit template uitgerust met een v-hals en bevatten de shirts aan de zijkanten een speciale strip. Deze strip heeft een functie. Deze strip zet namelijk uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De swoosh van Nike staat op dit shirt op de rechter borst en een eventueel clublogo kan op de linker borst geplaatst worden. Nike heeft dit template gelanceerd in vijf verschillende kleuren: wit, rood, fel groen, fel geel en oranje. De strepen over dit shirt bevatten weer verschillende kleuren. Deze Nike Precision IV tenues kunnen worden gecompleteerd door voetbalbroekjes en kousen in dezelfde kleuren.

Zoals alle tenues van Nike zijn ook de voetbalshirts en tenues van het Nike Precision 4 template uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling voor een betere prestatie. Check bovendien de 3e shirts van Barcelona, Manchester City en AS Roma, die onder andere op dit template zijn gebaseerd.

De shirts van dit template zijn vanaf nu beschikbaar. De prijs van deze shirts is ongeveer € 60,-. Deze shirts zijn vanaf per direct beschikbaar voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online shop, evenals andere Nike teamkleding. In deze shops kan je de shirts van Nike ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of een clublogo. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Nike teamwear in deze online winkel!

of in deze SHOP