12 september 2016

AS Roma 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe AS Roma 3e shirt of Europese uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Italiaanse club. In dit nieuwe shirt speelt AS Roma de Europese uitwedstrijden en een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende dit seizoen. AS Roma speelt dit seizoen geen Champions League. In de play-offs werd de club uit de Italiaanse hoofdstad uitgeschakeld door FC Porto. In de groepsfase van de Europa League is AS Roma ingedeeld in Groep E met Viktoria Pilsen, Austria Wien en Astra Giurgiu. De nummers één en twee van deze poule spelen de knock outfase van het toernooi, welke in februari 2017 start. Het nieuwe shirt van I Giallorossi is geheel in stijl van de clubkleuren van de club met een fellere tint.

AS Roma 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe AS Roma 3e shirt of Europa League uitshirt voor 2016-2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van AS Roma en heeft een flitsend design. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de flitsende horizontale fel rode en fel oranje strepen over het shirt. Aan de bovenkant van het shirt zijn de fel rode strepen breder en aan de onderkant van het shirt is dit voor de fel oranje strepen het geval. Deze effecten lopen rustig in elkaar over. Verder bevat het nieuwe AS Roma shirt een v-hals met aan de achterkant een rode strip. Boven deze strip is aan de achterkant van het voetbalshirt de naam van de club verwerkt: AS ROMA. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een zwarte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers bewegen en zorgt voor ventilatie. Wanneer deze strip uitzet, zijn er ook donker rode details zichtbaar, welke verwijzen naar de clubkleuren van AS Roma. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst is zwart en het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion in Rome staat op de linker borst en bevat ook een zwarte omlijning. De mouwen van het nieuwe trikot van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Olimpico in Rome zijn geheel fel rood. Het nieuwe nieuwe tenue van de club die onder leiding staat van Spalletti wordt gecompleteerd door een fel oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip, welke als het ware door loopt vanaf het shirt. Bovendien bevatten de shorts het logo van de club en Nike. De kousen zijn overwegend oranje met aan de achterkant flitsende rode strepen. Op de sokken van AS Roma zijn bovendien de naam van de club en de swoosh van Nike vertegenwoordigd. De laatste keer dat AS Roma een 3e shirt of uitshirt had met oranje accenten was in 2004-2005 het geval. Sinds Nike kledingsponsor van de club is geworden in 2014 had AS Roma een zwart 3e shirt (2014-2015) en een grijs 3e shirt (2016-2017).

Check hieronder de foto's van het gepresenteerde nieuwe AS Roma 3e shirt en tenue voor 2016-2017. Deze tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. In deze tenues schitteren sterren als Strootman, Nainggolan, Totti, De Rossi, El Shaarawy, Dzeko, Vermaelen, Salah, Florenzi en andere sterspelers. Check bovendien het al gepresenteerde AS Roma thuisshirt voor 2016-2017 of het nieuwste uitshirt!  Check hieronder nog meer technische informatie over de authentic shirts van AS Roma, welke zijn uitgerust met de AeroSwift technology.

AS Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe AS Roma 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je AS Roma shirt of tenue ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële AS Roma bedrukking gebruikt. Check daar nu ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt! Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste AS Roma shirt in deze shop! (NET iets GOEDKOPER en inclusief officiële bedrukking)

of de officiële AS Roma Nike shop! (inclusief officiële bedrukking)

of deze AS Roma voetbalshop 


Fel -rood -as -roma -3e -shirt -2016-2017

As -roma -3e -tenue -2016-2017

Technische informatie AS Roma authentic voetbalshirt 2016-2017

AS Roma en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor Aeroswift technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.