26 september 2017

Nike lanceert strak voetbal trainingspak voor 2017-2018

Nike heeft weer een nieuw trainingspak in vier verschillende kleuren gelanceerd. Dit nieuwe pak bestaat uit de bekende zip training top en strakke trainingsbroek en vormt de basis voor de trainingspakken van clubs als Barcelona, Paris Saint Germain, Atletico Madrid, AS Roma, Chelsea, Tottenham Hotspur, Manchester City en Galatasaray. De nieuwe Nike trainingspakken zijn door het Amerikaanse sportmerk opnieuw uitgerust met de nieuwste technologieën, zodat je in dit nieuwe pak optimaal kan presteren. Daarover straks meer. Hieronder bespreken we het design van het nieuwste Nike trainingspak voor 2017-2018 en de nieuwste features die het pak bevat. Uiteraard geven we ook aan waar je het nieuwste pak kan bestellen.

Wil je dit nieuwe trainingspak van Nike direct voor kinderen en volwassenen kopen? Check het exclusief in deze officiële Nike SHOP!

 

Nike drill top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe Nike trainingspak voor 2017-2018 bestaat dus uit een zip training top en een strakke tech trainingsbroek. Het pak is door het merk van de swoosh uitgebracht in de volgende kleuren: wit/zwart, zwart/wit, navy/wit en oranje/wit. De training tops worden gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst en bevatten op de rechter borst de swoosh van Nike in dezelfde kleur als de training sweater. Bij de oranje training top is de swoosh dus oranje, bij de navy blauw is deze navy blauw enz. Dit wordt monochroom genoemd en hierdoor is het logo van Nike bijna niet zichtbaar. Dit in tegenstelling tot de mouwen, waarop het logo van het Amerikaanse sportmerk wel pontificaal zichtbaar is. De swoosh is alleen over de gehele linker onderarm te vinden. Verder bevat de Nike training tops een strip over de schouders en de mouwen. Deze strip is op alle training tops wit, met uitzondering van de witte drill top, waarop deze strip zwart is. Opvallend is dat deze strip verdeeld is in flitsende horizontale strepen. Deze lijken de naam van het Amerikaanse sportmerk te vormen. Verder zijn de drill tops uitgerust met zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen bevatten een soort stretchmateriaal, waardoor deze strak om de armen vallen. Voordelig aan dit materiaal is dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt. De onderkant van de mouwen zijn tevens uitgerust met elastische duimgaten. Ook dit zorgt ervoor dat de drill tops strak om het lichaam vallen.

Het nieuwe Nike pak kan worden gecompleteerd door een strakke tech trainingsbroek, welke door het merk de dry squad pants worden genoemd. Kenmerkend aan de trainingsbroeken van Nike is dat deze van een stretch materiaal gemaakt zijn en lekker strak om de benen valllen. Reden hiervoor is dat de broeken voor een deel spandex bevatten. De trainingsbroeken kan je met en zonder enkelritsen kopen. Handig aan de enkelritsen, is dat de je broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de Nike trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband. Met de tailleband kan zelf de pasvorm aangepast worden. Ook de trainingsbroeken bevatten aan de zijkanten een flitsende strip met horizontale strepen, waarin de naam van NIKE is verwerkt. Deze strip loopt tot de knieën. Bovendien is de trainingsbroek uitgerust met zakken.

Alle Nike pakken bevatten de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwste CR7 Ronaldo trainingspak, welke dezelfde technologieën bevat. Het pak kan je overigens ook met een trainingsjack bestellen. Op zoek naar een pak om in te relaxen? Check dan alles over het nieuwe Nike tech fleece pak. 

Nike trainingspak kopen

Het nieuwe Nike voetbal trainingspak voor 2017-2018 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training top en trainingsbroek hebben een prijs van € 55,- en het pak met jack heeft een prijs van € 80,-. Voor volwassenen zijn de drill top en broek € 65,- en het pak met trainingsjack € 90,-. Check daar ook andere Nike trainingspakken. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Nike voetbal trainingspak in deze online SHOP!