Zwart Ronaldo Nike CR7 ''Cut to Brilliance'' trainingspak 2017-2018

CUT TO BRILLIANCE! Dit is het thema van de nieuwe Ronaldo Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen. Deze lijn is ook doorgetrokken naar het nieuwe Ronaldo trainingspak. Wanneer Nike een nieuwe voetbalschoen voor Ronaldo uitbrengt, wordt er ook een speciale performance lijn voor de sterspeler van Real Madrid en Portugal gelanceerd, zo ook dus dit nieuwe pak. Dit pak wordt door de Portugees niet gedragen tijdens trainingen van zijn club of het nationale elftal en is dus puur en alleen beschikbaar voor de echte fans van CR7! Het pak is geheel in stijl van het thema van zijn nieuwe voetbalschoenen. ''CUT TO BRILLIANCE'' staat namelijk in het teken van zijn succesvolle periode bij Real Madrid. De Portugese wereldvoetballer transfereerde in 2009 voor een recordbedrag van € 94 miljoen naar Los Blancos en maakte direct zijn verwachtingen waar. Naast de verschillende titels, die hij won met de club, scoorde de aanvaller al meer dan 250 doelpunten voor Real en scoorde hij al tegen iedere La Liga club. Het pak staat dan ook geheel in het teken van zijn flitsende carrière bij Real Madrid! Check het hieronder!

Direct enthousiast over de nieuwe CR7 trainingslijn of voetbalschoenen? Check het exclusief in DEZE SHOP 

Ronaldo CR7 Nike training top en trainingsbroek

Het nieuwe CR7 ''Cut to Brilliance'' trainingspak van Ronaldo bestaat uit een training top en een strakke trainingsbroek. De training top is geheel zwart en bevat een all-over print van diamanten over de body van de top. Dit diamantenpatroon is ook terug te vinden op de nieuwste voetbalschoenen van Ronaldo. Dit patroon is natuurlijk een verwijzing naar alle mogelijke prijzen die Ronaldo met Real Madrid heeft weten te winnen zoals het Spaanse kampioenschap (2012 en 2017), de Copa del Rey (2011 en 2014), de Champions League (2014, 2016 en 2017) en de prijzen op persoonlijke titel zoals het winnen van de Ballon D'Or vorig jaar. Dit diamantenpatroon komt ook weer terug op de achterkant van de training top. Verder wordt de sweater gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het zilver en de andere borst is uitgerust met het CR7 trademark teken. De mouwen bevatten een zilveren strip, welke verdeeld is in dunne horizontale strepen. Alle zilveren details op de training top van Ronaldo hebben een reflecterend effect. De mouwen van de top zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam, zodat als je deze top draagt voldoende bewegingsvrijheid hebt.

Het nieuwe Nike Ronaldo trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Ook deze pants bevatten aan de zijkanten een zilveren strip met horizontale lijnen, welke ook weer een reflecterend effect hebben. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een elastische tailleband met trekkoord, zodat je zelf de pasvorm aan kan passen. De trainingsbroek bevat bovendien twee zakken aan de zijkanten. Deze zakken zijn uitgerust met een rits. Verder staan op de broek de logo's van Nike en CR7 en zijn de sweater en de broek uitgerust met een speciaal ''cut to brilliance'' logo. De broek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze lekker strak om de kuiten en enkels valt. De trainingsbroek is namelijk deels gemaakt van een stretch materiaal.

Zoals we van Nike gewend zijn, zijn deze pakken ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat je optimaal kan presteren in dit pak en net als Ronaldo het verschil kan maken en alle verwachtingen kan overtreffen!

Ronaldo CR7 Nike trainingspak kopen

Het nieuwe CR7 ''cut to brilliance'' trainingspak kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van de training top is € 54,95 voor kinderen en € 64,95 voor volwassenen. Dit is ook de prijs van de trainingsbroek. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe CR7 trainingspak in DEZE SHOP 

of deze winkel