29 maart 2018

Nieuwe CR7 Ronaldo voetbalshirt en broekje geheel in stijl van Portugal

Er is weer een nieuw CR7 trainingsshirt en tenue door Nike gelanceerd. In het kader van de nieuwe CHAPTER 6 CR7 – BORN LEADER – lijn heeft Nike ook een geheel nieuwe trainingstenue uitgebracht. Dit tenuetje wordt door de Portugees niet gedragen tijdens de trainingen van Real Madrid en Portugal. Het is alleen een aanvulling op de nieuwe CR7 collectie van Nike. De CHAPTER 6 collectie staat geheel in het teken van de successen die Ronaldo recentelijk met het Portugese elftal heeft behaald… als geboren leider. Check hieronder de details van het nieuwe trainingstenue.

CR7 trainingsshirt en tenue 2018

Nike heeft een tweetal nieuwe CR7 trainingsshirts uitgebracht. Beide shirts hebben een echt Portugees tintje. Het eerste trainingsshirt is geheel zwart en bevat gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in de swoosh van Nike op de rechter borst en het CR7 trademark teken op de linker borst. Ook de strip over de schouders en mouwen is goud. De gouden accenten van de nieuwe CR7 CHAPTER 6 collectie zijn een ode aan het winnen van het EK van 2016 in Frankrijk door Portugal. Verder bevat het shirt ook details uit de vlag van Portugal. De linker mouw is namelijk uitgerust met een rode en groene band. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Het andere trainingsshirt is turquoise (KINETIC GREEN) en bevat aan de onderkant van de linker mouw een turquoise en rode band. Opvallend is dat de swoosh op de rechter borst van dit shirt een reflecterend effect heeft. Dit geldt ook voor het logo van Ronaldo op de andere borst. De strip over de schouders en mouwen van dit tenue is zwart. Verder heeft het shirt de bekende details. De mouwen van het shirt zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen en goed meebewegen met het lichaam.

Ben je ook op zoek naar een bijbehorend broekje? Hier heeft Nike natuurlijk ook aan gedacht. Het nieuwe CR7 trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten de flitsende, gouden strip. Bovendien bevat het broekje een all-over print van ruiten en driehoeken. Dit patroon staat symbool voor de mentaliteit, snelheid en creativiteit van de Portugees. Verder zijn de broekjes uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en zijn de logo’s van Nike en CR7 weer goud. Deze nieuwe tenuetjes zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer! Check ook het nieuwe CR7 trainingspak!

CR7 Nike shirt en broekje bestellen

Het nieuwe trainingsshirt en broekje van Ronaldo kan je alleen voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Zowel het trainingsshirt als het broekje hebben een prijs van € 34,95. Check in de onderstaande shops ook nog meer CR7 items. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het CR7 shirt en broekje direct in deze winkel! 

of deze SHOP!