26 september 2017

Ronaldo CR7 ''Cut to Brilliance'' trainingsshirt 2017-2018

Nog meer ''Cut to Brilliance.'' Bij nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo hoort ook een geheel nieuwe trainingslijn. Deze lijn bestaat onder andere uit een nieuw trainingspak en een nieuw trainingsshirt en trainingsbroekje. Nike heeft namelijk ook een tweetal nieuwe trainingsshirts voor CR7 gelanceerd, geheel in het teken van de nieuwe voetbalschoenen van de sterspeler van Real Madrid en het nationale elftal van Portugal. Deze lijn heeft als thema ''Cut to Brilliance.'' Dit verwijst naar de successen die de aanvaller sinds zijn komst naar Real Madrid heeft behaald. De aanvaller scoorde sinds zijn komst naar Los Blancos meer dan 250 keer voor de club en scoorde bovendien tegen iedere Spaanse La Liga club. Het mag dan ook geen verrassing heten dat het nieuwe CR7 trainingsshirt een diamanten design bevat. Check hieronder de details van het nieuwe shirt en trainingstenue!

Nike CR7 ''Cut to Brilliance'' voetbalshirt en broekje

Nike heeft het nieuwe CR7 ''Cut to Brilliance'' trainingsshirt in twee verschillende kleuren uitgebracht, in het zwart en wit. Beide trainingsshirts bevatten een all-over print van diamanten over de voor- en achterkant van het shirt. De diamanten zijn een verwijzing naar Cristiano Ronaldo's successen bij Real en komen ook terug in de nieuwe voetbalschoenen van de wereldster. Het zwarte training shirt bevat een zilveren strip over de schouders en mouwen en het witte shirt bevat een roze strip. Deze strip is verdeeld in dunne horizontale strepen. Verder is het shirt uitgerust met zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Verder is het shirt uitgerust met een splitje in de zoom, wat als functie heeft dat iedereen die dit shirt draagt wat makkelijker kan bewegen. Daarnaast bevat het shirt platte naden, wat een zachter gevoel geeft. Op de linker borst van beide shirts staat de swoosh van Nike en de rechter mouw van de trainingstenues bevatten een speciaal CR7 ''cut to brilliance logo'', welke ook weer wordt gekenmerkt door het design van diamanten of ruiten. Opvallend is dat op de shirts niet het CR7 trademark teken staat.

Het nieuwe trainingsshirt kan gecompleteerd worden door een kort trainingsbroekje, welke ook in het zwart en wit te bestellen is. Ook dit broekje bevat aan de zijkanten een strip. De bovenkant van het broekje bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden en op de broekjes staan ook weer het Ronaldo embleem en het Nike logo. Het trainingstenue kan bovendien perfect compleet gemaakt worden door de trainingsbroek, welke ook onderdeel is van het nieuwe CR7 ''Cut to Brilliance'' trainingspak.

De nieuwe Ronaldo kleding is door Nike uitgerust met de Dri-Fit technology, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Nike Ronaldo CR7 trainingsshirt kopen

Het nieuwe Ronaldo CR7 trainingsshirt en voetbalbroekje kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 45,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. De prijs van het broekje is € 40,- voor volwassenen en € 35,- voor kinderen. Wil je andere producten van Ronaldo kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe CR7 shirt en pak in DEZE SHOP 

of deze winkel